Casa

Tipuri de piscine si metode de curatare a acestora

Daca doriti sa aveti o piscina in curte, trebuie sa apelati la serviciile unei echipe care este specializata in constructii piscine, care va va construi piscina dupa bunul plac, si care va va informa despre modul in care se curata o piscina.

Asadar, in cele ce urmeaza veti putea descoperi mai multe informatii despre tipurile de piscine, dar si despre modul in care se pot curata acestea.

Piscine de beton:

Un bazin de beton este o solutie de piscina complet personalizata. Poate fi plasat practic oriunde si va ofera posibilitati nelimitate de proiectare.

Puteti alege dimensiunea, forma si adancimea si puteti adauga caracteristici cum ar fi marginile, scarile, intrarile dinspre plaja si multe altele. Optiunile de finisare includ placi ceramice, pietris natural, cuart colorat, vopsele din rasina epoxidica, captuseala din vinil si o serie de alte finisaje.

Piscine compozite din fibra de sticla:

Piscinele compozite din fibra de sticla vin intr-o gama variata de stiluri, forme, dimensiuni, culori si finisaje. Ele sunt rapid si usor de instalat si sunt perfecte pentru zonele greu accesibile. Unele piscine din fibra de sticla au optiunile de apa, de curatare in pardoseala sau de piscine spa incastrate.

Piscine deasupra pamantului:

Acestea pot sa reprezinte fara doar si poate cea mai ieftina solutie. Piscinele deasupra pamantului pot fi fabricate fie din compozite din fibra de sticla, fie din fibre de vinil, dar si dintr-o gama de stiluri si culori. Deoarece sunt prefabricate, acestea necesita un timp minim pentru a fi instalate si pot fi luate impreuna cu dvs. daca decideti sa va mutati.

Panouri de linie de vinil:

O piscina cu linie de vinil este o optiune populara si rentabila. Garniturile de vinil sunt de obicei personalizate pentru a se potrivi dimensiunii si formei piscinei. Piscinele moderne cu pereti de vinil pot avea pereti din beton, plastic sau otel.

Ei bine, acestea sunt doar cateva dintre tipurile de piscine spre care va puteti indrepta atentia. De precizat insa este faptul ca atunci cand aveti o piscina trebuie sa va ocupati si de curatarea acesteia, asa ca in cele ce urmeaza vom discuta si despre acest aspect.

Curatarea piscinei poate parea o sarcina dificila, dar gama larga de produse de curatenie automata si semi-automata disponibila astazi va poate fi de ajutor atunci cand doriti sa aveti o piscina curata cu un efort minim. Puteti sa va indreptati astfel atentia catre:

Agenti de curatare cu aspiratie

Agentii de curatare prin aspiratie sunt dispozitive de curatare semi-automate pentru piscine, alimentate de pompa pentru piscine si conectate la cutia de scufundare. Curata piscina deplasand mizeria si murdaria pe suprafata bazinului pe o orbita aleatorie. Deseurile si murdaria sunt colectate in sistemul de filtrare a bazinelor si indepartate prin spalare apoi.

Roboti de curatare

Sistemul de curatare a piscinilor robotizate este un sistem de curatare complet si este disponibil intr-o gama de dimensiuni pentru a se potrivi atat piscinelor interne, cat si celor comerciale. Robotii dispun de o pompa, motor si filtru incorporat, iar aceste componente sunt alimentate de un generator de joasa tensiune.

Un dispozitiv de curatare robotizat functioneaza prin maparea zonei bazinului, apoi prin curatarea acestuia intr-o anumita perioada de timp, colectand reziduuri in depozitul sau intern si filtreaza apa in acelasi timp.

Aparate de curatat sub presiune

Aparate de curatare cu presiune si pompa de racire suplimentara pentru a presuriza apa filtrata de la linia de retur a piscinei si exploateaza suprafata piscinelor. Deseurile sunt colectate atat de catre recipientele de colectare proprii de curatare, cat si de sistemul de filtrare a bazinelor.

Sistem de curatare in pardoseala

Sistemele de curatare in podea utilizeaza duze care sunt instalate impreuna cu piscinele dvs. si nu necesita aproape nicio intretinere dupa instalare. Acest tip de curatire utilizeaza separat un sistem de pompare si distributie care directioneaza reziduurile catre punctele de colectare unde este indepartat de filtrul piscinei.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply