Beauty

Tipuri de impachetari la tunelul cosmetic

In momentul de fata se pune mare pret pe imagine, asa ca este cat se poate de firesc ca femeile sa treaca pragul saloanelor cosmetice sau a centrelor de infrumusetare pentru a-si remodela dupa bunul plac corpul.

Foarte multe femei aleg sa mearga la centrele de infrumusetare, dat fiind faptul ca un tunel cosmetic ieftin folosit de catre presonalul dintr-un astfel de centru, poate avea rezultate cu adevarat impresionante.

De regula, femeile care merg la salon sau la un centru de infrumusetare unde se foloseste un asemenea echipament, isi doresc sa scape de celulita in cel mai scurt timp posibil, iar dupa cum cu totii stim, tunelul cosmetic poate fi util in ceea ce priveste lupta anti-celulita.

Ei bine, de precizat este faptul ca la centrele de infrumusetare se efectueaza de regula diferite tipuri de impachetari la tunel, iar noi vom vedea in continuare despre ce este vorba.

In primul rand trebuie specificat ca ompachetarile la tunel se realizeaza sub efectul accelerator al multitudinii de produse profesionale precum: cremele de termo-sudatie care favorizeaza aparitia procesului natural de transpiratie, o foarte buna detoxifiere avand efect de sauna sau cremele termoactive precum cele de paprika. Nu trebuie sa uitam nici ca impachetarile cu alge verzi, scortisoara, parargil, ciocofango, spirulina, ceai verde, etc. au un foarte bun efect anticelulitic si totodata au si un efect hidratant.

IMPACHETARI CU CAFEINA

Impachetarea anticelulita cu cafeina este psiho-activa si provoaca o senzatie de relaxare profunda, asociata cu un efect extrem de util pentru psihic. Cafeina este una ditre substantele cele mai utile in ceea ce priveste tratarea celulitei, dat fiind faptul ca hidrateaza in profunzime pielea. In urma unui astfel de tratament pielea devine neteda si catifelata.

IMPACHETARI CU ALGE

Dat fiind faptul ca in acest caz se foloseste o formula unica, algele contribuie la diminuarea stratului adipos, si tot algele sunt cele care determina hidratarea si reintinerirea pielii deshidratate, oferindu-i acesteoa elasticitatea si tineretea de altadata. In cadrul unui astfel de tratament se produce o detoxifiere puternica a organismului, dar si arderea grasimilor. In cazul tratamentelor anticelulitice, aceste impachetari sunt benefice impachetarile pentu detoxifiere. Algele marine contribuie la eliminarea metalelor grele si toxinelor aparute din cauza fumatului activ si pasiv.

IMPACHETARI ANTICELULITICE CU CIOCOLATA

Impachetarile cu ciocolata sunt indicate pentru persoanele cu grad de celulita I – III, tip celulita – edematoasa, persoanelor cu retentie de apa, cu exces de cel mult 5 – 7 kg fata de greutatea normala. Aceste impachetari sunt insa ideale si pentru persoanele care au pielea deshidratata.

Nu trebuie sa uitam nici faptul ca si acest tip de tratament cosmetic, la fel ca si multe alte tratamente are anumite contraindicatii. Aici discutam despre sensibilitatea la caldura, sarcina, tumori, diabet, varice sau inflamatii ori vanatai majore.

Asadar, dupa cum se poate vedea, femeile care isi doresc sa scape cat mai rapid de celulita, pot in orice moment sa treaca pragul unui centru de infrumusetare pentru a stabili cu specialistii cand poate incepe un tratament cu tunelul cosmetic cu infrarosu.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply