Telefoane mobile

Telefoane mobile vechi si noi

Telefoane mobile vechi si noi
In ultimul deceniu, telefoanele mobile au avut o evolutie incredibila, motiv pentru care noi oamenii am inceput sa fim dependenti de acestea.

Tinand cont de aceasta evolutie a dispozitivelor, nici nu mai este de mirare faptul ca fiecare persoana de fiecare data cand se afla in cautarea unui smartphone, isi alege un model care sa fie scos pe piata de catre un producator de top.

In momentul in care discutam despre telefoane, trebuie sa mentionam faptul ca modelele care au aparut pe piata in ultimii ani sunt foarte performante, infinit mai performante decat cele care existau pe piata acum un deceniu.

Trebuie insa mentionat si faptul ca telefoanele care au aparut pe piata in ultima perioada de timp, nu sunt nici pe jumatate la fel de rezistente precum telefoanele care se gaseau in trecut pe piata.

Acum, daca sa zicem ai un smartphone de la oricare dintre producatorii de pe piata si il scapi pe jos, mai ales daca acesta cade cu ecranul in jos, in mod evident se alege cu display-ul spart, in conditiile in care dispozitivul nu este tinut intr-o husa, sau in conditiile in care acesta nu are un geam de protectie aplicat pe ecran.

Asta inseamna o vizita la service si o investitie intr-una dintre cele mai scumpe si totodata intr-una dintre cele mai sensibile piese telefoane, care este fara doar si poate display-ul.

Ei bine, in trecut, telefoanele puteau sa fie scapate nu doar din mana sau din buzunar, ci si de la etaj si tot functionau in continuare fara probleme.

Cu siguranta sunt multi utilizatori care isi aduc cu drag aminte de modelele Nokia foarte rezistente care se gaseau in trecut pe piata, si care functionau fara probleme chiar si daca erau scapate de la o mare inaltime.

Cu totii am scapat un asemenea telefon din mana si am ramas surprinsi de faptul ca desi ii sarea capacul de la baterie, bateria si uneori si cartela de memorie, dupa doua minute asamblam la loc telefonul iar acesta functiona fara probleme.

Ei bine, acum lucrurile din pacate nu mai sunt asa, insa din fericire telefoanele din zilele noastre sunt infinit mai performante.

Inca un capitol la care telefoanele din vremurile respective le erau cu mult superioare telefoanelor din zilele noastre este bateria telefonului. Cu totii cunoastem faptul ca telefoanele care se gaseau in trecut pe piata rezistau foarte mult timp incarcate.

De exemplu, putem sa ne aducem aminte de modelele Nokia 3310, sau de modelele de la Alcatel care rezistau chiar si cate 5-6 zile incarcate.

Ei bine, smartphone-urile din zilele noastre sunt considerate a avea baterie buna in cazul in care tin o zi sau o zi si jumatate incarcate. Din acest punct de vedere, cu siguranta telefoanele vechi erau mai bune.

Cu siguranta insa, daca am avea in viitorul apropiat smartphone-uri exact atat de performante precum cele de acum, insa la fel de rezistente precum telefoanele din trecut, si care sa reziste atat de mult timp incarcate precum telefoanele vechi, am putea spune ca acelea sunt telefoanele perfecte.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply