Telefoane mobile

Sfaturi utile pentru conservarea bateriei telefonului

Sfaturi utile pentru conservarea bateriei telefonuluiAtunci cand nu aveti semnal constant, opriti telefonul. Aceasta este cea mai eficienta si mai simpla modalitate de a prelungi durata de viata a bateriei. Ar trebui – chiar si mai mult – sa va opriti atunci cand va aflati intr-o zona de roaming, deoarece cautarea constanta a unui semnal epuizeaza bateria mai repede.

De asemenea, asigurati-va ca opriti modul vibratii si utilizati numai modul de apelare. Modul de vibratii consuma multa energie si scurge rapid bateria. Chiar si volumul soneriei trebuie sa fie cat mai scazut posibil.

Opriti luminile de background ale telefonului. Lumina background poate face telefonul mai usor de citit, dar aceasta lumina utilizeaza de asemenea baterii. Daca opriti lumina, bateria va dura cu siguranta mai mult. Minimizati utilizarea tuturor functiilor de lux. Evitati utilizarea camerei, a internetului si a jocurilor. Accesarea acestor functii va duce la scurgerea mare a bateriei. De asemenea, Bluetooth ar trebui sa fie oprita atunci cand nu este utilizata, deoarece scurge rapid bateria. Atunci cand schimbati piesele folositi piese telefoane de foarte buna calitate.

De-a lungul deceniului am folosit dispozitive mobile pentru a vizualiza e-mailuri, am observat modul in care utilizatorii sunt complet dependenti de dispozitivele lor. Imi amintesc de mers pe jos cu un telefon flip Nokia – circa 2000 pentru ca am renuntat in cele din urma la un telefon Motorola circa 2004! Inca mai cred ca ambii furnizori ofera telefoane excelente. Astazi, merg pe jos cu un Pearl de la Blackberry. 2007 marcheaza prima data intr-un deceniu ca am acceptat un Blackberry ca telefon si ca dispozitiv de e-mail.

Le-am avut pe amandoua. Am primit mesaje de e-mail din diferite surse (personale si de afaceri), trimise catre mine prin site-urile pe care le administrez.  Am constatat ca este o modalitate buna de a separa mailurile este sa le accesez in inbox. Sunt cu siguranta un dependent de e-mail mobil si sunt foarte agitat despre daca nu am telefonul meu mobil cu mine. Stiu oameni care au refuzat cu fermitate sa renunte la dispozitivele lor atunci cand au inceput sa esueze.

Motivul pentru care imi iubesc telefonul, pe langa factorul de forma, aspectul si simtul este informatia pe care aceste dispozitive o au la bord in ceea ce priveste contactele si imaginile. O modalitate in jurul acestui lucru este sa sincronizati dispozitivul cu un manager de contact pentru desktop si sa descarcati imagini si informatii esentiale inainte de a se pierde cu totul cand dispozitivul mobil se umple.

Nu numai utilizatorii devin atasati la anumite dispozitive mobile, dar isi pot personaliza si mai mult telefoanele mobile prin utilizarea efectiva a listelor de sabloane cu servicii. Utilizarea judicioasa a cuvintelor de filtrare in timpul conectarii la acest serviciu creeaza un telefon mobil foarte personalizat, marind astfel eficacitatea transmiterii alertelor critice prin e-mail si relevanta acestora pentru fiecare utilizator. Filtrarea poate fi modificata ulterior prin revenirea la pagina de sign-in si prin efectuarea de modificari, adaugiri si / sau stergeri dupa cum este necesar. Acesta este doar un exemplu simplu, exista mai multe metode prin care iti poti personaliza telefonul mobil.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply