Beauty

Printesa sau sirena? Rochia de nunta, bineinteles

Pentru femeile care isi organizeaza nunta, prima grija este cum vor arata in ziua nuntii lor: cum isi vor aranja parul, cum va arata machiajul lor si, cel mai important, cum va arata rochia pe care o vor tine mine toata viata.

Toata lumea stie ca in ziua nuntii, mireasa este centrul atentiei si ca ei trebuie sa i se acorde toata atentia, deci automat trebuie sa arate absolut fabulos.

Pentru ca rochia de mireasa este atat de importanta, exista emisiuni intregi organizate pe aceasta tema : cum ne alegem rochia de mireasa, ce fel de croiala vom alege, ce culoare, cum ne vom hotara la salonul de rochii de mirese de unde sa o cumparam, cum vom putea dansa in rochie in seara nuntii, si asa mai departe.

Si bineinteles, trebuie sa ne gandim mereu: cum vom organiza rochiile domnisoarelor de onoare in asa fel incat sa se potriveasca cu tema nuntii, insa sa nu eclipseze rochia miresei ?

Un organizator de nunti cu experienta va sti cum sa puna la punct toate aceste detalii :

  • ne va ajuta sa ne alegem rochia de mireasa ideala pentru noi
  • ne va ajuta sa gasim rochii de mireasa pentru domnisoarele de onoare
  • va aranja totul astfel incat sa putem face mici sau mari modificari la toate acestea in timp util
  • si, cel mai important, va face totul incadrandu-se in bugetul nostru.

Un organizator de nunta ne va spune insa si cel mai important detaliu : si anume faptul ca rochia noastra trebuie sa fie in concordanta cu locatia unde vrem sa ne organizam nunta, cu restaurantul de nunti unde vrem sa ne distram o seara intreaga sau cu sala de nunti aleasa.

De aceea, trebuie sa ne alegem o sala de nunti care sa fie nu doar disponibila, ci perfect coordonata cu toate detaliile nuntii noastre.
Apelati la Maldini Timisoara si va asiguram ca nu veti fi dezamagiti!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply