Casa

Pompa submersibila 3mc/h are debitul ideal pentru o locuinta cu curte

Pompa submersibila 3mc/h are debitul ideal pentru o locuinta cu curte
O familie alcatuita din 3 sau 4 membri, care are o casa in oras sau la periferie sau chiar intr-un sat si are nevoie de apa curenta pentru uzul zilnic precum si pentru udatul gazonului din curte sau udatul, irigatul unei gradini de legume poate sa aleaga cu succes o pompa submersibila 3mc/h. Conform specialistilor in domeniu, acesta este debitul maxim necesar in perioada de varf a consumului.

De ce este potrivita o pompa submersibila 3 mc/h?

Debitul de 3 mc/h este estimarea medie a unui consum casnic normal intr-o gospodarie medie, in care se iriga gazonul din curte sau o gradina de legume de marime mica. Pompa submersibila 3 mc/h face fata cu succes acestei provocari. Pentru o locuinta in care nu este nevoie de udatul gazonului sau de irigatul gradinii, debitul necesar este de 1-2 mc/h, iar pentru o locatie unde este devoie de udat gradina, debitul care trebuie asigurat de catre pompa submersibila este de 2 sau 3 mc/h.

Cum alegi pompa submersibila 3 mc/h potrivita?

Primul pas in alegerea pompei este stabilirea necesarului de apa, deci a debitului. Stiind clar ca avem nevoie de o pompa submersibila de 3 mc/h, vom tine cont acum de urmatoarele caracteristici:

  • dimensiunea (diametrul) putului din care pompa submersibila 3mc/h trebuie sa scoata apa
  • adancimea la care este forat putul pentru a vedea care este inaltimea maxima de pompare

In functie de aceste coordonate, se va stabili exact, impreuna cu un instalator profesionist, care este cea mai buna pompa submersibila 3mc/h pentru locuinta ce urmeaza a fi alimentata.

O gama larga de pompe submersibile 3mc/h pune la dispozitie producatorul autohton Tricomserv care, la multe dintre acestea ofera garantie de 5 ani. Acesta nu este deloc un fapt de neglijat in luarea unei decizii de achizitie. Pompa submersibila 3mc/h romaneasca, de la Tricomserv, gasiti pe www.shop-einstal.ro, care este distribuitor direct, autorizat, al fabricii.

Ultimii ani au adus dupa sine si modificari de structura a oraselor. O parte a locuitorilor s-a mutat la periferie, zonele intravilane extinzandu-se foarte mult, o parte a oamenilor din orasele mai mici a migrat catre orasele mari in cautarea de locuri de munca. Aceasta migratie catre periferie a dus la nevoia procurarii celor necesare traiului.

Daca reteaua de electricitate se extinde mai usor, atunci cea de apa potabila necesita mai mult timp si investii mai mari. In cazul lipsei acesteia, forarea unui put si instalarea unei pompe submersibile 3mc/h este solutia ideala pentru o familie. De asemenea, pentru familiile care locuiesc la sat dar nu desfasoara activitati agricole mai mari, care sa necesite un volum de apa mai mare de 3mc/h, pompa submersibila cu acest debit este o alegere foarte buna. Ea face fata cu succes unor nevoi casnice si agricole pentru consum propriu.

Pompa submersibila este un echipament modern, care imbunatateste considerabil calitatea vietii si ridica standardul unei gospodarii care pana la montajul ei nu a avut apa curenta. Nu este o investitie mare mai ales raportat la beneficiile certe pe care le aduce.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply