Telefoane mobile

Motive pentru care ai nevoie de o husa de telefon noua

Ne-am obisnuit ca, odata la cativa ani, poate chiar mai devreme, sa ne schimbam telefoanele mobile. Astfel, daca pana nu demult acestea erau un adevarat lux, astazi, schimbarile au la baza mai multi factori.

In primul rand, softurile si aplicatiile pentru ele evolueaza foarte rapid, astfel incat un telefon performant poate deveni depasit datorita functiunilor pe care inca le mai are sau a aplicatiilor instalate.

De asemenea, viteza de rulare a procesoarelor si capacitatea de stocare evolueaza de la un an la altul. Daca pana nu demult aveam telefoane cu ecran monocrom sau care, in orice caz, puteau face doar fotografii la rezolutie mica, astazi avem telefoane care rivalizeaza deja cu aparatele foto.

Iar aici intervin si camerele foto performante instalate pe aceste gadgeturi, care fac din orice amator un specialist in incadrare sau in peisaj.

Iata doar cateva motive pentru care am ajuns astazi sa ne schimbam telefonul odata la doi-trei ani. Acest lucru nici nu mai este chiar atat de costisitor, cata vreme operatorii de telefonie mobila vin permanent in intampinarea noastra cu noi si noi oferte.

Protectia, mai importanta decat toate

Dar, daca la telefoane sunt atenti toti operatorii de telefonie, la accesorii nu prea se gandeste nimeni. Din punctul nostru de vedere, degeaba investesti astazi intr-un telefon de mii de lei, daca nu ai si o husa adecvata sau, cel putin, una care sa ti-l protejeze. Iata, in continuare, doar cateva motive pentru care sa iti procuri huse personalizate de telefon adecvate pentru telefonul tau.

In primul si in primul rand, vorbim aici de protejarea telefonului. Cei obisnuiti cu telefoanele de tip vechi, cu taste, sunt si acum nostalgici dupa rezistenta acestora, indiferent ca vorbim aici de durata de viata a bateriei sau chiar robustetea carcsei si a ecranului. Din acest punct de vedere, putem spune ca telefoanele mobile clasice bat la orice ora un spartphone.

Iar acest lucru este pe deplin explicabil, cata vreme un smartphone este conceput cu un ecran tactil de mari dimensiuni, eliminand astfel apasarea pe taste mecanice. Printr-un simplu slide pe ecran, poti accesa orice pagina de internet vrei sau poti naviga cu usurinta printre icoananele oferite in meniu.

Ecranele de smartphone sunt insa cele mai expuse deteriorarii, in special din cauza socurilor. Iar o simpla crapatura pe ecran poate face ca telefonul sa nu mai fie functional, cata vreme nu mai recunoaste atingerea cu degetul sau cu ajutorul creionului special. Este un motiv suficient pentru a proceda la achizitia unei huse de telefon, care sa-l protejeze in fata riscurilor de acest gen.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply