Blogging

Masina de taiat asfalt – sfaturi utile

Masina de taiat asfalt - sfaturi utileTaierea asfaltului necesita o lama unica diferita de cea pe care o veti folosi pentru a taia alte suprafete, cum ar fi betonul, marmura sau granitul. Deoarece asfaltul este mai moale, necesita o lama de diamant cu o legatura rigida. Alte lame lipite moi nu sunt eficiente pe taierea pardoselilor asfaltice. Cele mai bune astfel de instrumente se pot gasi pe Casa Idea.

Cu o lama de taiere asfaltata cu diamant, marginea expusa este uzata, in timp ce trece prin asfalt. Taierea expune un nou strat de pietris, rezultand o taiere fina. Lamele elimina cu usurinta pietrisul in timpul taierii asfaltului. Lamele de taiere asfalt vin in soiuri umede si uscate. O lama uscata are o legatura mai moale decat o lama de taiere asfaltata umeda. Lamele umede necesita racirea si lubrifierea unei taieri in timp ce se taie pavajele.

Taietorul pentru asfalt este intotdeauna necesar pentru inlocuirea asfaltului si este necesar frecvent pentru reparatiile de asfalt care implica taierea pieselor deteriorate de asfalt pentru a umple gropile. Atunci cand taiati asfalt pentru a finaliza o lucrare de reparatii, va trebui sa aveti un instrument adecvat de taiere a pavajelor, precum si materialele si echipamentele pentru a umple fisurile si echipamentele asfaltice pentru repararea gaurilor.

Modul de taiere a asfaltului este doar o chestiune de intelegere a celor trei etape de baza si utilizarea unui asfalt si a unui ferastrau de beton. Indiferent daca fixati un canal sau indepartati o sectiune deteriorata, pasii pentru taierea asfaltului sunt dupa cum urmeaza.

Va trebui sa taiati in cazul in care trotuarul este inca in forma buna. Cu alte cuvinte, nu doar sa taiati zona afectata; taiati un pic mai larg, astfel incat sa aveti margini solide bune. Asigurati-va ca ati indoit marginile, deoarece acest lucru face posibila o reparatie mai buna si mai durabila decat o gaura rotunda.

Setati adancimea lamei pana la grosimea pavajului (verificati prin sapatura la marginea trotuarului pentru a vedea cat de adanc este). Faceti prima taiere dreapta, opriti-va si ridicati lama in pozitia urmatoare pentru urmatoarea taiere dreapta.

Desi este important sa stiti cum sa taiati prin asfalt, este la fel de important sa invatati tehnicile pentru a mentine si a repara corect bucata de asfalt deteriorata pentru a preveni deteriorarea si dezintegrarea care duce in cele din urma la necesitatea inlocuirii asfaltului.

Pardoselile asfaltice sunt relativ usor de pastrat in stare buna timp de multi ani, fara a fi nevoie de excavari uriase. Pur si simplu prin umplerea crapaturilor de suprafata pe masura ce apar si prin invelisul de etansare la fiecare doi pana la trei ani, puteti preveni deteriorarea care ar genera gauri. Mentineti asfaltul astfel incat sa nu se deterioreze pana la necesitatea inlocuirii.

Frecvent, craparea este ceea ce duce in cele din urma la sapaturi mari. Atunci cand apar fisuri din cauza unei fundatii necorespunzatoare, indepartarea neagra si repopularea poate fi cea mai buna optiune. Cu toate acestea, miscarile pamantului, vehiculele grele, radacinile copacilor si numarul de excese meteorologice sunt mai susceptibile de a fi cauzele crapaturilor de asfalt. Utilizarea produselor corecte de reparatie a fisurilor asfaltice este esentiala pentru a impiedica crapaturile sa devina mai mari si sa se raspandeasca.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply