IT

Laptopuri pentru gaming

Atunci cand vrei sa iti cumperi un laptop second hand, cu siguranta trebuie sa tii cont de mai multe aspecte importante, iar unul dintre acestea ar fi bugetul.

De exemplu, daca dispui de o suma mare de bani, atunci te poti orienta spre un laptop pentru gaming nou, care dispune de specificatii tehnice remarcabile. Daca nu ai un buget foarte mare, poti opta chiar si pentru un laptop gaming second hand, care daca dispune de specificatii tehnice bune, poate face fata cerintelor.

Ei bine, in cele ce urmeaza vom discuta despre cateva modele de laptopuri pentru gaming spre care ai putea sa iti indrepti atentia.

Lenovo Ideapad Y700-15ISK este un model de 15″, ideal pentru gaming care s-a ieftinit considerabil pentru a intra in gama laptopurilor cu preturi accesibile pentru jocuri. Acest echipament dispune de un procesor Intel Core i7-6700HQ si o placa video NVIDIA GTX 960M cu 4Gb de memorie dedicata.

Laptopul are un ecran IPS cu rezolutie Full HD, 8 GB de memorie RAM, un HDD remarcabil care dispune de o capacitate de 1 TB, si nu in ultimul rand, echipamentul mai dispune si de difuzoare stereo cu subwoofer cu o putere totala de 7W fabricate de JBL. Tastatura cu iluminare este ideala pentru gamerii care se joaca noaptea.

Dell Inspiron 15 Gaming este un alt model spre care se pot orienta gamerii. In ciuda faptului ca aceste echipamente au un design serios care duce cu gandul mai degraba catre laptopurile din clasa business, modelele Gaming din seria de baza Inspiron sunt perfecte pentru cei care vor sa se joace la un pret ceva mai mic.

Aceste laptopuri speciale pentru gaming vin cu procesoare Intel Core i5 sau Core i7 Skylake, dar si cu alte componente remarcabile precum placi video NVIDIA GTX 960M cu 4GB de memorie dedicata, o memorie RAM de GB, dar si cu o stocare SSHD cu 8 GB de memorie flash si 1 TB de stocare HDD. Ecranul unui asemenea laptop este este IPS si are o diagonala de 15″, dar si rezolutie Full HD.

ASUS ROG GL552V este un alt echipament ideal pentru gameri. Aceste echipamente Asus ROG dispun de ecrane de 15″ sau 17″ cu rezolutie Full HD si panou IPS, dar si de alte specificatii tehnice precum placi video NVIDIA GTX 950 sau GTX 960 cu 4 GB de memorie dedicata, 8 GB memorie RAM, un foarte mare HDD care are o capacitate de 1 TB si nu in ultimul rand, un sistem audio de buna calitate.

Acer Aspire VN7 reprezinta solutie pentru jocuri mai accesibila din punct de vedere financiar. De precizat este faptul ca laptopurile din gama Aspire VN7 dispun de ecrane de 15″ sau 17″ cu rezolutie Full HD si panou IPS, dar si de procesoare Intel Core i5 sau Intel Core i7 din generatia Skylake.

Totodata aceste laptopuri dispun de memorii de 8 sau 16 GB de memorie RAM, dar si de HDD cu o capacitate de 1 TB si SSD de 256 GB optional si placi video NVIDIA GTX 960 M cu 2 sau 4 GB.

Ei bine, acestea au fost doar cateva exemple de laptopuri pentru gaming spre care isi pot indrepta atentia utilizatorii.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply