Blogging

Incalzire deficitara a apei in masina de spalat ?

Incalzire deficitara a apei in masina de spalat ?Atunci cand spalam, unul dintre indicatorii cei mai importanti pentru procesul de curatare este temperatura efectiva a apei.

In mod normal aceasta se raporteaza la programul de spalare utilizat si implicit la tipul tesaturilor ce se afla in cuva. Temperatura apei are o deosebita importanta atat in procesul de curatare a petelor de pe haine, dar si in ceea ce priveste igienizarea corecta a acestora.

Fiecare masina de spalat in parte, in functie de producator, are stabilit un anumit grafic de valori in care se incadreaza anumite programe. Daca in anumite cazuri pot fi folosite fara probleme temperaturi mari, in cazul unor tesaturi mai delicate, este bine sa fim prudenti in ceea ce priveste alegera si setarea temperaturii de spalare.

In urma unor probleme la masina de spalat, se poate intampla ca aceasta sa nu mai incalzeasca apa. Teoretic, folosirea sintagmei “masina nu incalzeste apa” nu este in totalitate corecta, deoarece masina in sine nu are niciun aport in ceea ce priveste incalzirea apei, ceea ce face ca temperatura acesteia sa creasca fiind de fapt rezistenta masinii de spalat.

Rezistenta masinii de spalat este un element in permanent contact cu apa, care prin alimentarea cu energie electrica are proprietatea de a se incalzi pe sine si de a transmite ulterior apei energia termica pentru o incalzi. Principiul este similar cu cel al folosirii unui fierbator obisnuit, mic, pe care il introducem in interiorul unui ibric atunci cand facem o simpla cafea.

Rezistentele masinii de spalat sunt supuse mai multor pericole, incepand de la depunerile de calcar ce pot aparea in timp din cauza apei dure folosite pentru spalare si ajungand pana la arderea acesteia din cauza unor supra-sarcini electrice.

Problemele de acest tip nu sunt nici cele mai grave si nicidecum nu sunt foarte greu de tratat. In atelierele noastre Washservice.ro, puteti gasi orice piesa necesara inlocuirii intr-un ansamblu de tipul masinilor de spalat, inclusiv rezistentele necesare atunci cand o problema din cele mentionate anterior se poate intampla. Avem pe site si o sectiune speciala destinata fiecarui model de masini de spalat de pe piata romaneasca. Cititi aici http://washservice.ro/blog/despre-masini/.

Rezistentele nu sunt produse foarte scumpe, insa acest lucru depinde foarte mult de tipul, modelul si brandul masinii de spalat. Stim deja cu totii faptul ca platim mult mai multi banuti pentru numele pe care il poarta un anunmit produs, insa in cele mai multe din cazuri tocmai acest nume reprezinta garantia calitatii.

O rezistenta defecta nu va mai putea incalzi apa in parametrii necesari, iar acest lucru se poate verifica in prima faza prin atingerea cu mana a suprafetei hubloului sau a lateralului masinii de spalat, daca aceasta este cu incarcare verticala. Ambele suprafete trebuie sa fie usor caldute, in functie de temperatura selectata. Atunci cand aceasta este setata pe valori peste 60 de grade, caldura se va resimti mult mai puternic chiar daca materialele sunt termo-rezistente.

La noi pot fi schimbate atat rezistentele defecte, dar pot fi si remediate problemele incipiente, cu doar un simplu telefon. Constatarea este gratuita si mai mult decat atat, beneficiati si de garantia oferita reparatiei, ce poate fi cuprinsa intre 6 si 12 luni.

Incalzirea apei nu trebuie sa ramana o problema cu final neasteptat. Apeleaza la specialisti pentru a o remedia. Noi iti stam la dispozitie cu cele mai bune solutii, cu specialisti si cu cele mai bune preturi de pe piata.


Alte stiri actuale :

1. Cascadorie spectaculoasa cu masina de spalat
2. “A baut“ o piscina de apa. Consum record: 225 metri cubi intr-o luna
3. Cele mai importante 5 sfaturi finaciare de la bunici
4. Spălatul rufelor poate fi sexy! O dovedeşte soţia unui actor

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply