Money Online

Google Ads si promovarea unui site

Probabil vă sună cunoscut acest program atunci când facem referire la programele de marketing pentru promovarea unui site. Cu toate acestea, este Google Ads o metodă pentru a vă promova site-ul? Vă poate ridica audiența în timp record? La toate aceste întrebări vom răspunde astăzi, în acest articol.

Ce este Google Ads?

După cum probabil ați realizat, este un serviciu oferit de Google, persoanelor care au nevoie de publicitate, pentru a crește numărul de vizitatori al unui site. Acesta permite afișarea de anunțuri în rețeaua de publicitate, fiind bazat pe cuvinte-cheie (keywords).

Astfel, la căutarea unui cuvânt-cheie, Google va declanșa automat anunțul dumneavoastră în spațiile special create pentru anunțuri publicitare. Vizitatorul va putea da click pe anunț, fiind redirecționat automat către pagina web publicată.

Cu toate acestea, Google Ads permite diferite opțiuni de potrivire, în funcție de preferințele pe care le aveți. Astfel, puteți alege potrivirea amplă, bazată pe cuvântul cheie, potrivirea frază, bazată pe o frază specificată sau conform negativ, acesta împiedicând apariția anunțului dumneavoastră la căutarea unui cuvânt sau expresie specificată.

Care sunt costurile? 

Deși poate părea costisitor, trebuie să știți că Google Ads nu este inclus în această categorie. Va trebui să licitați pentru fiecare cuvânt-cheie, această sumă fiind plătită atunci când o persoană va da click pe anunțul dumneavoastră.

Cu toate că va trebui să realizați o mică investiție, banii vor fi recuperați datorită audienței, acest serviciu fiind foarte popular mai ales în rândul echipelor de marketing. Este un serviciu care merită investiţia, care a reuşit să evolueze mii de site-uri pe parcursul a aproape 19 ani.

Este Google Ads pentru mine?

Începem prin a vă spune că Google Ads este pentru oricine. Nu este nevoie de cunoștințe importante de IT sau marketing. Bine înțeles, este nevoie de un site web, ce urmează a fi promovat. Pe baza sa, veți realiza anunțurile publicitare care vor fi publicate în mediul online.

În plus, acest serviciu poate fi folosit oricând, nu este nevoie de o anumită limită în ceea ce privește vârsta site-ului dumneavoastră. Tocmai de aceea este și atât de popular în rândul antreprenorilor, mai ales cei tineri, debutanți în mediul afacerilor.

În concluzie, pentru o publicitate ca la carte, recomandăm cu mult drag să încercați Google Ads, un serviciu ce vă poate ridica pagina web la un alt nivel. Veți beneficia de o publicitate substanțială şi, cu puțină îndemânare, audiența dumneavoastră va crește de la zi la zi.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply