Web Design

De ce este usor sa instalezi un site pe WordPress?

De ce este usor sa instalezi un site pe WordPress?Pentru inceput iti prezentam doua teme absolut superbe.

Corporate

Corporate va oferi site-ului dvs. de eCommerce un aspect foarte elegant si profesional. Acesta va ofera un design foarte curat si spatios, care va permite sa va concentrati asupra cuvintelor si afacerilor dvs.

Aceasta tema functioneaza excelent pentru companiile care detin si o afacere fizica, deoarece veti putea integra numarul dvs. de telefon, pagina echipei si adresa.

Acesta include chiar si functii interesante cum ar fi un afisaj de experienta animata (pentru a evidentia abilitatile dvs.), tabele de stabilire a preturilor, efectul de scalare a paralaxelor si multe altele.

Builder

Builder ofera o tema de ultima ora si minimalista pentru firmele care doresc un design receptiv pentru dispozitivele mobile. Aceasta tema va ofera un afisaj simplu, oferindu-va totusi toate optiunile de personalizare de care aveti nevoie.

Este echipata cu 25 de concepte diferite care sunt concepute pentru nise specifice sau verticale de afaceri pentru comertul electronic. Fiecare dintre ele actioneaza, in esenta, ca un skin pe partea de sus a temei existente.

Deoarece este asociat cu Visual Composer, puteti trage si plasa totul pentru construirea site-ului.

Este o tema excelenta pentru firmele care doresc sa-si prezinte mesajul cu voce tare si clara.

Crearea unui site web WordPress este destul de usor de facut. Instalarea WordPress este o bucata de tort, deoarece majoritatea furnizorilor de hosting includ WordPress pre-instalat odata ce va inscrieti pentru un plan de hosting WordPress. Si de acolo, site-ul dvs. este gata sa mearga. Mai multe idei si solutii pentru voi pot fi gasite pe Droid Media.

Acestea fiind spuse, daca doriti sa rulati site-ul cel mai sigur si rapid de incarcare posibil, exista unele lucruri pe care trebuie sa le faceti inainte de a incepe sa publicati continut sau sa creati un magazin online.

Un lucru pe care il puteti face pentru a optimiza viteza si timpul de incarcare a site-ului dvs. de la inceput este de a face unele modificari rapide la setarile implicite WordPress. Pentru a va optimiza site-ul de la inceput, verificati aceste setari implicite pentru WordPress pe care fiecare proprietar de site trebuie sa le schimbe dupa instalarea WordPress, indiferent daca sunteti un blogger, un proprietar de afaceri sau un proprietar al unui magazin de comert electronic.

Resetati-va parola

Una dintre cele mai usoare modalitati de a face site-ul dvs. WordPress mai sigur este sa schimbati parola implicita pe care o utilizati pentru a va conecta la tabloul de bord WordPress.

Pentru a face acest lucru, navigati la Utilizatori> Profilul dvs. din tabloul de bord WordPress si derulati in jos la sectiunea numita Gestiune cont.

Apoi, faceti clic pe Generati parola pentru a obtine o noua parola.

Copiati si salvati aceasta parola pentru utilizare ulterioara. Daca este ascunsa si trebuie sa o vedeti, dati clic pe Afisati.

Dati clic pe Actualizare profil in partea de jos a paginii pentru a va salva noua parola. Aceasta noua parola va fi cea utilizata pentru a va conecta la tabloul de bord WordPress.

In plus, puteti lua in considerare modificarea numelui de utilizator de administrator, astfel incat sa nu lasati site-ul dvs. deschis pentru atacuri de forta brute si alti utilizatori de spam care incearca sa se hraneasca in contul dvs.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply