Casa

De ce este Gunther Tore lider pe piata din tara noastra?

Usile industriale oferite de Gunther Tore Romania se remarca prin capacitatea de a raspunde oricarei cerinte tehnice. Usile industriale  se diferentiaza prin capacitatea de a oferi un flux tehnologic ridicat, o izolare termica si fonica foarte bune.

Günther Tore  vine in intampinarea dorintelor si nevoilor dumneavoastra cu o gama completa de sisteme de usi industriale necesare investitiei dumneavoastra, indiferent de domeniul acesteia: productie, retail, industria alimentara, reprezentanta sau service auto, domeniul portuar sau aeroportuar.

Usi sectionale

Design-ul, izolarea termica si fonica, finisajul, rezistenta in timp sunt numai cateva dintre conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca niste usi sectionale de calitate.

Calitatea materialelor din care sunt confectionate usile sectionale este una de varf ,proprietatile acestor materiale fiind recunsocute la nivel mondial.

Usa sectionata compacta

Materialul (panourile din fibra de sticla), sistemul de deschidere (ridicare si depozitare a panourilor in pozitie verticala unul langa altul pe console deasupra golului), executia de o calitate exceptionala, sunt elementele pe care le gasiti numai la usa sectionala compacta Butzbach HT

Usi rulou.

Materiile prime folosite in producerea usilor rulou sunt de cea mai inalta calitate, otel galvanizat, aluminiu si inox. Usile rulou sunt rezistente, ofera izolare termica si protectie maxima a sunetului.

Grilaj rulou

Gunther Tore va propune varianta de grilaje rulou cu lamela microperforata din otel sau aluminiu, de la Braselmann, si grilajul din aluminiu extrudat in forma de fagure, de la Promotec.

Usi garaje comune

Aceste usi de garaj comune vin in intimpinarea unei probleme spinoase a vietii cotidiene din vremurile noastre si anume ,locurile de parcare a masinilor,nevoiei de siguranta si utilizare usoara.

Usi garaje comune nu inseamna usi de garaj standard, asa cum deseori se solicita de catre antreprenori sau proiectanti, ci sunt usi special proiectate pentru o functionare la intensitate mare, trafic intens.
Usi rapide din PVC cu deschidere verticala

. Usile rapide din PVC sunt una dintre cele mai cautate solutii de inchidere. Avand diverse aplicatii atat la interior cat si la exterior, usile rapide pot fi impartite in usi rapide din PVC de sine statatoare sau usi rapide din PVC care dubleaza usile sectionale sau pe cele tip rulou.

Usi pentru hangare

Vorbim de liderul la zi in Europa ,cu peste 700 de usi pentru hangare date in folosinta,Butzbach folosind cele mai bune materiale,finisate pana la cel mai mic detaliu si avand solutii tehnice atent studiate si reuseste sa atinga dimensiuni extreme: pana la 400 m deschidere si 45 m inaltime.

Porti culisante autoportante

Acestea se pliaza perfect pentru inchiderea incintelor industriale

O atentie deosebita se acorda sigurantei in exploatare, astfel incat aceste porti culisante sunt prevazute cu toate sistemele de siguranta necesare, conform ultimelor normative in domeniu.

Usi termoizolante si frigorifice

Günther-Tore produce usi termoizolante (usi frigorifice) pentru aplicatiile industriale, destinate cu precadere industriei alimentare si configurabile pentru camerele frigorifice in functie de destinatia acestora (fluxul si accesul in interiorul acestor spatii).
Usile frigorifice sunt utilizate in spatiile din industria alimentara, spatiile cu temperatura controlata sau in cele destinate refrigerarii si congelarii.

Porti culisante

Portile culisante produse de Günther-Tore sunt prevazute cu toate sistemele de siguranta necesare,constructia solida si automatizarea puternica dau acestor porti o perioada lunga de viata.

Porti flexibile

Ca in cazul tuturor produselor Günther-Tore,materialele folosite sunt durabile(poliester,polietilena) si robuste,inchiderile si deschiderile acestor porti sunt sigure chiar si cu incarcaturi puternice de vant.

Rezistente atat la vant cat si la apa,portile flexibile Günther-Tore sunt cea mai potrivita alegere nevoilor dumoneavoastra.

Usi speciale

Usile speciale sunt acele usi pentru sali de radiologie,  sali de radioterapie,  usi fonoizolante,  usi blindate,  usi pentru camere curate,  usi anti-inundatie,  anti-explozie.

Venind in intampinarea nevoilor si dorintelor dumneavoastra, Günther-Tore reprezinta cea mai buna alegere in ceea ce priveste usile industriale.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply