Auto

Curiozitati ale soferilor despre camerele auto

Cei mai multi soferi isi indreapta atentia spre o camera supraveghere auto din simplul motiv ca isi doresc sa se simta tot timpul in siguranta.

O Camera auto DVR, full HD, ecran 2.7 inch este suficient de performanta pentru a oferi cele mai bune imagini si cele mai bune inregistrari din trafic. Soferii folosesc aceste camere pentru a avea dovada in caz de accidenta si pentru a arata exact felul in care s-a produs acesta.

Exista in prezent fel si fel de soferi pe sosele, asa ca este firesc ca fiecare sofer sa isi doreasca sa foloseasca o asemenea camera auto, pentru a se simti in siguranta.

Ei bine, exista insa si soferi care inainte de a-si cumpara un asemenea dispozitiv auto au o multime de curiozitati despre acestea, iar in cele ce urmeaza vom vedea despre ce este vorba.

Multi soferi se intreaba care sunt motivele pentru care inainte de accident camera salveaza mai multe fisiere in loc sa salveze unul cu toata filmarea. Ei bine, din motive tehnice camera poate sa rateze scrierea pe spatiul de stocare si sa piarda inregistrarea, asa ca este mai bine sa existe doua filmari decat sa nu existe nici una.

Alti soferi se intreaba cat de mult pot sa inregistreze pe un card de memorie. Ei bine, pe un card de memorie de 32 GB, o camera auto poate filma si inregistra aproximativ 7 ore Full HD la 1080p, ceea ce inseamna ca pe un card de 64 GB se pot filma pana la 14 ore, in timp ce un card de 128 GB ofera posibilitatea unei filmari de 28 ore.

Multi soferi se intreaba daca aceste camere auto au si functionalitate de sistem de navigatie, insa raspunsul este nu. O camera de bord nu poate fi folosita niciodata pe post de GPS.

Alti soferi se intreaba daca pot sa alimenteze camera auto a masinii de la o baterie externa. Ei bine, aici raspunsul este da, iar camerele pot fi alimentate cu baterii externe care au iesire USB. O baterie externa cu capacitatea de 1000 mAh poate alimenta o camera auto toata noaptea, in timp ce o baterie externa de doar 6000 mAh alimenteaza camera timp de 5 ore.

Unii soferi se intreaba care ar fi factorii care influenteaza pretul de achizitie al unui asemenea dispozitiv. Ei bine, in primul rand o camera auto poate fi mai ieftina sau mai scumpa in functie de specificatiile tehnice, in functie de producator si in functie de accesorii, daca vine sau nu cu card de memorie. Cu cat camera este mai performanta si este de la un producator mai cunoscut pe piata, cu atat pretul va fi mai mare.

Asadar, dupa cum se poate vedea, acestea sunt cateva dintre cele mai importante curiozitati pe care le au soferii inainte de a-si cumpara camere video pentru masinile pe care le detin. Cel mai important aspect insa este acela ca o astfel de camera este necesara pentru ca poate fi folosita in foarte multe situatii.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply