Relatii

Cum se cumpara un inel de logodna?

Pentru inceput poti intra pe Royal Diamonds pentru a vedea mai multe modele de inele de logodna. Cumpararea inelului pentru persoana iubita este o misiune complicata in special in zilele in care sunt mai multe modele si detalii tehnice de care ar fi bine sa tii cont atunci cand faci astfel de investitii.

De aceea iti oferim toate sfaturile practice care te vor ajuta sa iei o decizie foarte buna. Daca vrei mai multe detalii click aici.

Inainte de a pleca in cautarea unei bijuterii perfecte este important sa stabilesti un buget. Doar asa vei putea sa incepi cautarile tinand cont de suma pe care o ai pentru a cumpara inelul de logodna.

Momentul in care elegi metalul din care este confectionat inelul este un punct in care va trebui sa acorzi atentie preferintelor partenerei pentur ca exista si o paleta foarte larga in ceea cepriveste metalul din care se poate realiza inelul de logodna.

Poti sa optezi pentur aur galben, alb sau chiar roz, pentru platina, paladiu, si in final pentru argint. Costul pentru inel va avria destul de mult si tinand cont de metalul pe care il alegi, platina fiind de fapt cel mai scump metal dintre toate.

Ce forma a pietrei poti alege

Forma pietrei pe care o alegi poate sa fie un aspect foarte important in special din punct de vedere al persoanei care il poarta. Sunt mai multe optiuni atunci cand este vorba despre acest aspect, de la piatra rotunda si pana la cea dreptunghiulara sau ovala, marchiza si in forma de para sau de tipul printesa.

Incearca sa determini ce forma i-ar placea cel mai mult persoanei dragi si dupa ce acest aspect a fost bifat poti acorda atentie si altor detalii mai tehnice pentru a alege un inel de logodna.

Daca esti decis sa cumperi inele cu diamant atunci este bine sa acorzi atentie la calritatea sa. Cu cat acesta este mai transparent cu atat si pretuls au va fi mai mare. Inelele care sunt din categoria exceptionala sunt foarte scumpe si de aceea cele mai cautate diamante sunt de fapt in categoria fine white si sunt marcate cu literele G sau H.

In legatura cu claritatea pe care o are un diamant este foarte important ca acesta sa fie in intervalul SI1-SI2 acest lucru insemnand ca are imprefectiuni care nu se pot vedea cu ochiul liber.

Atunci cand este vorba despre greutatea unui diamant si caratele pe care acesta le are este bine sa tii cont de faptul ca un dimaant care are un numar mai mare de carate nu trebuie neaparat sa fie si mai voluminos. Aspectul depinde de forma sa dar si de taietura.  Conteaza foarte mult si suportul pe care este pus.

Daca vrei sa ii cumperi iubitei tale un inel de care aceasta sa fie mandra atunci cand se intalneste cu prietenii este foarte important sa tii cont de gusturile ei si sa te asiguri ca ii va placea altfel va incerca tot timpul sa il ascunda si il va purta doar din buns simt.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply