Frumusete

Cum isi aleg femeile parfumurile in functie de ocazie si de anotimp?

Alegerea unor parfumuri originale dama poate sa reprezinte o misiune destul de complicata pentru orice femeie, in conditiile in care trebuie tinut cont de mai multe detalii pentru a face cea mai buna alegere.

De exemplu, femeile care se afla in cautarea unui parfum de dama Britney Spears Fantasy Intimate, sau in cautarea oricarui alt parfum de dama, pot sa tina cont chiar si de anotimp pentru a-si alege parfumul dorit.

Putem preciza mai intai de toate faptul ca parfumurile florale sunt ideale pentru acele femei care sunt mai romantice din fire. Ei bine, aceste parfumuri ar trebui sa fie purtate in perioada de primavara – vara, insa pot sa fie folosite chiar si pe timp de toamna.

Referitor la ocazie, aceste parfumuri pot sa fie folosite pe toata durata zilei sau pe toata durata serii, si pot sa fie folosite la oricand si oriunde.

Parfumurile citrice, verzi sau cele care au in componenta lor note acvatice, sunt ideale pentru acele femei care indraznesc sa iubeasca si sa incerce lucruri noi.

Daca discutam despre parfumurile care se incadreaza in aceasta categorie, trebuie sa precizam faptul ca acestea sunt ideale pentru a fi purtate pe timp de vara, atat la birou cat si in in viata de zi cu zi. Pe timpul verii insa, acestea trebuie sa fie insotite de notele citrice.

Femeile isi pot indrepta atentia chiar si spre parfurm oriental, iar aceste parfumuri sunt ideale pentru acele femei misterioase si increzatoare in fortele proprii. Pentru sezonul rece, in special pentru iarna, trebuie mentionat faptul ca aceste parfumuri sunt ideale datorita notelor lor orientale. De regula, femeile aleg sa foloseasca astfel de parfumuri frumos mirositoare pe timp de noapte.

Un alt detaliu foarte important este acela ca foarte multe femei au ales sa isi indrepte atentia mai nou spre parfumurile aromatice. De cele mai multe ori, femeile isi indreapta atentia spre astfel de parfumuri in perioada primavara – toamna, insa exista si femei care pe timpul iernii folosesc astfel de parfumuri. Trebuie precizat deasemenea faptul ca aceste parfumuri pot sa fie folosite atat pe timp de zi cat si pe timp de seara.

Doamnele si domnisoarele care se gandesc sa isi schimbe parfumul, ar trebui sa opteze pentru diferite tipuri de parfumuri, si ar putea sa isi indrepte atentia si spre acele parfumuri cu note lemnoase. Aceste parfumuri sunt de regula preferate de catre femei pe timpul sezonului de primavara, insa si pe timp de toamna sunt intalnite asemenea parfumuri.

Exista femei care atunci cand vine vorba despre parfumuri, isi indreapta atentia spre un parfum fresh, pe cand celelalte femei care au nevoie de un parfum nou, isi pot indrepta atentia spre parfumurile lemnoase sau spre parfumurile aromatice si cu mosc.

Asadar, dupa cum se poate observa, in momentul in care vine vorba despre parfumuri pentru femei, fiecare doamna sau domnisoara are preferintele sale, si are si multe optiuni la dispozitie, in conditiile in care in prezent exista o multime de producatori de parfumuri originale de dama la ora actuala.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply