Telefoane mobile

Cu sau fara husa pentru smartphone?

Cu sau fara husa pentru smartphone?
Datorita faptului ca odata cu trecerea timpului, telefoanele mobile au evoluat foarte mult, astfel ca din simple dispozitive folosite pentru a comunica cu cei dragi si pentru a trimite si pentru a receptiona mesaje scrise, ele au ajuns sa fie folosite in alte zeci sau sute de scopuri, este evident faptul ca fiecare dintre noi ne dorim un dispozitiv cat mai performant posibil.

Alegerea unui smartphone insa, poate sa fie o misiune mai dificila decat pare aparent, iar acest lucru se datoreaza in mod special faptului ca telefoanele mobile din zilele noastre au majoritatea specificatii tehnice remarcabile, insa din fericire cunoastem cu totii brandurile de top, dar si producatorii mai putin renumiti, asa ca stim de unde sa ne alegem dispozitivul.

Odata ales telefonul, cu siguranta urmatorul pas consta in alegerea accesoriilor de protectie, iar aici discutam despre o folie de sticla ideala pentru protectia ecranului, iar mai apoi despre o husa smartphone.

In ceea ce priveste husele pentru smartphone, utilizatorii se impart in doua categorii, si anume in utilizatori care nu isi cumpara astfel de accesorii, si utilizatori care isi cumpara astfel de accesorii.

Cei care nu isi cumpara o husa, nu considera ca aceasta poate sa protejeze telefonul, sau mai mult, considera ca o husa poate sa mareasca dimensiunile telefonului, iar un smartphone are totusi dimensiuni mari, asa ca pentru ei sunt suficiente aceste motive pentru a nu cumpara o husa pentru telefon.

Sunt insa si utilizatori care in momentul in care isi cumpara un smartphone, nu parasesc magazinul operatorului de telefonie mobila, pana in momentul in care nu isi cumpara si o husa smartphone.

Cei care isi aleg o husa pentru dispozitivul lor, o fac in primul rand constienti fiind de faptul ca aceasta este accesoriul ideal care le poate proteja telefonul, asa ca nu concep ideea de a parasi magazinul fara o husa.

In functie de modelul preferat, husa poate sa protejeze terminalul incepand de la display si pana la carcasa telefon, ceea ce inseamna o protectie totala a acestuia, sau poate sa protejeze doar partial telefonul, si anume partile laterale si capacul acestuia, lasang gol display-ul, care va fi protejat de o folie de protectie din sticla.

Sunt utilizatori care au de gand sa foloseasca un smartphone de la un anumit brand, pana in momentul in care apare urmatorul model din gama respectiva, dupa care vor vinde telefonul, iar pentru ei o husa este ideala. De ce? Pentru ca pastrat in husa, telefonul va avea mereu un aspect ingrijit, iar la revanzare va avea o valoare de piata mai mare.

Alti utilizatori nu isi indreapta neaparat atentia spre huse smartphone datorita faptului ca acestea sunt eficiente in protectia telefonului, ci isi aleg o husa care sa le scoata in evidenta dispozitivul, datorita elegantei, iar husele premium sau husele din piele sunt in topul preferintelor utilizatorilor.

Ei bine, una peste alta insa, nu conteaza motivul pentru care un utilizator alege sa isi protejeze telefonul, ci conteaza sa o faca, asa ca o husa este binevenita, indiferent ca este cumparata pentru a proteja sau pentru a scoate in evidenta telefonul.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply