Fashion

Cele mai bune sfaturi pentru alegerea hainelor

Obtineti doua perechi de pantofi casual. Ia-i  maro sau alb / negru, in functie de paleta de culori pe care ai ales-o. Puteti, de asemenea, sa ii obtineti in culori, dar trebuie sa stiti sa ii potriviti.

Obtineti doua perechi de pantofi formali. Obtineti o pereche fie in negru, fie maro, in functie de paleta de culori pe care ati ales-o.

Obtineti oa doua pereche intr-o culoare mai interesanta sau cumparati mai multe perechi maro sau negru. Pentru ca pantofii sa arate bine aveti nevoie si de dresuri si ciorapi potriviti cum sunt cei de aici https://www.meia.ro/dresuri-ciorapi-plasa.

Acum puteti amesteca si potrivi aceste piese pentru a obtine tone de tinute pentru situatii diferite. Desigur, va trebui sa va suplimentati  tinutacu haine pentru antrenamente sau lounging, dar acestea ar trebui sa acopere cele mai multe dintre situatiile in care sunteti afara.

De exemplu, pentru o imbracaminte de primavara / semi-formala, femeile pot purta o rochie de zi, pantofi de lux, cardigan dupa cum este necesar si bijuterii frumoase. Barbatii pot purta incaltaminte frumoasa, pantaloni, si un tricou cu tee sau un  cardigan deasupra.

Un alt exemplu ar fi un costum de vara / casual. Barbatii pot purta blugi, un tricou cu pantofi casual. Femeile pot purta rochia scurta cu pantaloni scurti si pantofi casual.

Femeile pot purta pantaloni, topuri fanteziste si cardiganul deasupra. Barbatii pot purta un palton lung si pantaloni. Ambii vor purta pantofi si accesorii.

Obtineti ajutor de dressing semi-formal. O imbracaminte semi-formala poate fi confuza, deoarece in aceste zile inseamna, in general, formala. Practic, ganditi-va la formal complet ca fiind rochii de bal si cele mai frumoase tux-uri, rochii de cocktail si costume cu butoni (cravata este optionala).

Exista si imbracaminte de afaceri casual. Este de business … dar e casual? Se pare ca ar fi o mare contradictie, nu-i asa? Nu este atat de complexa cum suna. In general, luati o jumatate din costum si faceti-l mai casual, mentinand in acelasi timp imbracaminte de afaceri.

De exemplu, blugi, pantofi formali, o camasa cu buton (fara cravata) si o jacheta de costum.

Un alt exemplu ar fi purtarea pantalonilor si a pantofilor formali, dar o bluza mai prietenoasa pentru petrecere (atata timp cat nu este exagerata).

Rochie pentru o petrecere. Desigur, imbracarea pentru o petrecere este un pic cam complicata. Depinde intr-adevar de ce fel de petrecere este! Cunoaste inainte daca este o petrecere formala sau nu. Dincolo de asta, mereu apar erori in zona prea formala.

Cum sa va imbraciti pentru o nunta. Probabil ca puteti ghici ca ar fi o idee proasta sa va imbracati in negru pentru o nunta, daca nu sunteti unul dintre baieti … dar, dincolo de asta, esti fara cusur.

Cel mai bun sfat este de a va imbraca semi-formal si in culori pastelate, fericite. Femeia ar trebui sa evite sa straluceasca si nu ar trebui sa poarte in cea mai mare parte alb, deoarece aceasta tinuta atrage atentia de la mireasa.

Obtineti ajutor pentru un interviu. Imbracarea ca un pro pentru un interviu este unul dintre cele mai importante lucruri pe care le puteti face pentru a va gasi un loc de munca.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply