Seo

Ce este Keyword Keg si cat de util este acesta?

Ce este Keyword Keg si cat de util este acesta?Keyword Keg este un instrument perfect pentru depistarea cuvintelor cheie, iar in cazul in care il utilizati, puteti sa obtineti avantaje majore in fata concurentilor dvs.

Ei bine, pentru a putea utiliza acest instrument, va fi necesar sa platiti destul de multi banuti lunar, astfel incat pretul instrumentului poate ajunge pana la 144 de dolari.

Aceasta situatie cu siguranta nu este favorabila pentru dvs. dat fiind faptul ca va doriti sa economisiti cat mai multi bani, mai ales ca aveti nevoie de mai multe instrumente utile, asa ca SeoAccounts va ofera posibilitatea de a opta pentru group buy deals, iar astfel veti avea la dispozitie un pachet foarte mare de instrumente, dar si acces la foarte multe site-uri utile pentru doar 59.99$ cost lunar.

Revenind la Keyword Keg, acesta este instrumentul perfect care va ofera o multime de caracteristici utile construite be baza feedback-ului de la agentiile de top SEO, iar in continuare veti descoperi caractersticile sale.

Cuvinte cheie multiple de insamantare

Salvati orele, cautand pana la 30 de cuvinte cheie pentru seminte simultan si gasiti mii de cuvinte cheie asociate.

Datele Google Adwords Data + Clickstream

Volum, date CPC direct de la Google Adwords, imbunatatite cu date despre clickstream.

Caracteristici SERP

Vizati numai cuvintele cheie cu functii SERP specifice care va ajuta afacerea.

Cuvinte cheie de import

Incarcati fisierele Excel / CSV cu pana la 500 000 de cuvinte cheie proprii si obtineti valori pentru ele.

11 Sugesti de API

Va ofera mai multe Sugestii API decat orice alt instrument de cuvinte cheie pentru Google, YouTube, Amazon, eBay si multe altele.

Categorizati dupa intentie

Filtrati cuvintele cheie pe baza intentiei de cumparare pentru a imbunatati calitatea traficului pe site-ul dvs. web.

Export de date

Exportati fisiere CSV, Excel si PDF cu optiunea de etichetare alba.

SEO Metrics

Metrici privind dificultatea cuvintelor cheie pentru a masura optimizarea pe pagina si in afara paginii in rezultatele SERP.

Sortati si filtrati

Reduceti si ascundeti cuvintele cheie, Filtrati pe baza fiecarei metrici pe care o avem si mai mult.

Utilizand acest instrument, puteti deasemenea sa gasiti cuvintele cheie care ofera conversie pe baza cautarii publicului. Puteti sa clasificati automat cuvintele cheie in functie de intentia publicului. Categoriile disponibile sunt:

Intentia cumparatorului: frazele de cuvinte cheie cu cuvinte cum ar fi cumparare, reducere, tranzactie si asa mai departe indica faptul ca utilizatorul intentioneaza sa achizitioneze ceva timp in curand. Pentru afacerile de comert electronic, cuvintele cheie cu intentia cumparatorului vor avea mai multa valoare deoarece clasarea pentru astfel de cuvinte cheie va avea un impact direct asupra vanzarilor.

Cand cautati cuvintele cheie cu intentia cumparatorului, Keyword Keg adauga automat expresii specifice fiecarui cumparator in cuvintele cheie pentru a genera fraze de cuvinte cheie cotidiene cu intentia cumparatorului.

Informatii despre produs: Expresiile cuvintelor cheie cu cuvinte precum recenzia, cele mai bune, cele mai bune si cele de mai sus indica faptul ca utilizatorul cauta un produs / serviciu. Pentru blogurile si afiliatii, cuvintele cheie cu informatii despre produse vor avea mai multa valoare deoarece urmaresc sa vizeze publicul mai sus in canal.

Atunci cand cautati cuvinte cheie cu informatii despre produse, Keyword Keg adauga automat cuvinte cheie de revizuire a produselor si expresii specifice cuvintelor cheie, pentru a genera expresii de lunga durata pentru coada cu Informatii despre produs.

Intrebari: Frazele de cuvinte cheie cu intrebari sunt minunate pentru scriitorii de continut care cauta sa raspunda la intrebari. Obtineti idei de continut din cautarile cititorilor dvs. Cu aceasta categorie, puteti gasi toate frazele de cuvinte cheie cu intrebari pe care le cere audienta dvs. Apoi, puteti creste clasamentul dvs. fiind primul care le raspunde.

Daca cuvantul dvs. cheie necesita generarea unei liste exhaustive a tuturor cuvintelor cheie posibile, puteti utiliza urmatoarele doua categorii in plus fata de cele de mai sus:

Alfabetic: sugeram ca API-urile sunt chemati cu prefixul si sufixul alfabetic pentru a obtine lista cea mai cuprinzatoare.

Prepozitii: Expresii de cuvinte cheie cu prefixe adaugate, cum ar fi, de exemplu, in apropierea, versus, cu si asa mai departe.

Gasiti cu usurinta o concurenta scazuta, usor de clasat pentru cuvintele cheie

Accesati volumul, CPC si concurenta din Planificatorul de cuvinte cheie Google. In plus fata de acestea, utilizati propriile metrici SEO pentru a compara concurentii in vanatoarea de cuvinte cheie.

Dificultate pe pagina (0-100): Masurati diversi factori care contribuie la dificultatea de a clasifica cuvantul cheie pe baza continutului paginii. Cu cat este mai mica, cu atat este mai buna oportunitatea de a se clasifica.

Off-Page Dificultate (0-100): O masura bazata pe backlink care demonstreaza dificultatea de a clasifica un cuvant cheie. Cu cat masura este mai mica, cu atat este mai buna oportunitatea de a se clasifica.

SEO Dificultate (0-100): Masurarea Dificultatii SEO generala pentru cuvantul cheie, care este o combinatie de dificultate pe pagina si in afara paginii. Cu cat masura este mai mica, cu atat este mai buna oportunitatea de a se clasifica.

Valoarea CTR (0-100): Metrica de acoperire a ratei de acces (Click Through Rate Scope) este o masura a volumului de trafic pe care va puteti astepta sa il obtineti. Cu cat este mai mare scorul, cu atat mai bine.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply