Telefoane mobile

Ce branduri de telefoane mobile sunt la moda?

Ce branduri de telefoane mobile sunt la moda?Telefoanele mobile sunt dispozitive pe care putem sa le folosim in foarte multe scopuri, nu doar pentru a comunica, asa ca din acest motiv, fiecare dintre noi ne propunem sa gasim telefoanele perfecte.

Cele mai multe persoane care se afla in cautarea unui smartphone, isi indreapta atentia spre cele mai populare doua firme de telefoane mobile, si anume Samsung sau Apple.

De mai multi ani de zile, Samsung este cel mai important si cel mai apreciat producator de smartphone-uri de pe piata, iar acest lucru se datoreaza in primul rand politicii firmei, dat fiind faptul ca acest brand comercializeaza telefoane scumpe, telefoane cu preturi medii si telefoane medii.

In functie de posibilitatile financiare, fiecare persoana isi poate indrepta atentia spre un telefon de la Samsung. Cei cu o situatie financiara buna isi indreapta atentia spre modele din gama Samsung Galaxy S, sau Galaxy Note, cei cu un buget mediu opteaza pentru terminalele din gama Galaxy A, in timp ce persoanele cu un buget mic isi vor alege un model din gama Galaxy J.

Smartphone-urile de la Samsung vin cu sistemul de operare Android, ruleaza perfect, nu se blocheaza si au si design super atragator.

Tot cu sistemul de operare Android vin si telefoanele scoase pe piata de catre Huawei. Multi sunt cei care considera ca in viitorul apropiat, Huawei va depasi Samsung in ceea ce priveste popularitatea.

Acest lucru este dovedit de numarul mare de unitati vandute de catre Huawei, pentru fiecare dintre telefoanele lansate in ultimul timp.

Exista deasemenea persoane care prefera terminalele de la Sony. De regula spre aceste telefoane isi indreapta atentia acei utilizatori care folosesc foarte mult telefoanele pentru a face poze. Terminalele Sony Xperia sunt renumite pentru camerele lor foto.

Nokia este brandul care a dominat piata de telefoane mobile la inceputul anilor 2000. Incet dar sigur, Nokia a iesit din top, mai ales de cand pe piata au aparut smartphone-urile, iar Nokia a facut greseala de a opta pentru sistemul de operare Windows Phone.

Aici a avut mult de pierdut Nokia, pentru ca majoritatea producatorilor au optat pentru sistemul de operare Android. Dat fiind faptul ca Nokia a inregistrat esecuri usturatoare, a schimbat strategia iar acum comercializeaza telefoane cu Android, motiv pentru care brandul incepe incetul cu inceul sa revina in top.

HTC si LG sunt alte doua nume importante din industrie, care produc telefoane bune, telefoane cu design frumos si care dispun de specificatii tehnice notabile, insa se pare ca aceste branduri nu se bucura de acelasi succes precum Samsung, Sau Huawei de exemplu.

Ei bine, exista si telefoane diferite fata de cele cu Android, iar aici putem da drept exemplu terminalele iPhone, de la Apple, care au sistemul de operare iOS instalat.

Terminalele iPhone au design cu adevarat minunat, dispun de specificatii tehnice pe masura, motiv pentru care sunt atat de apreciate de catre utilizatori. Marele lor dezavantaj este pretul, pentru ca multe persoane nu isi permit un dispozitiv iPhone nou.

Asadar, in mare parte acestea sunt cele mai importante branduri de telefoane mobile de pe piata la momentul actual.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply