Blogging

Care sunt etapele construirii unei case?

Care sunt etapele construirii unei case?Ai in plan ca anul acesta sa-ti construiesti casa mult visata? Deja ai ideile, dar nu iti este prea usor sa le pui singur in practica? Vrei sa aflii care sunt avantajele apelarii la o firma de constructii case? Atunci iti putem da cateva sfaturi utile, si poti dobandi rezultatul dorit in scurt timp, daca urmezi cativa pasi de baza ai acestui domeniu.

Etapele de lucru tin in primul rand de organizare, anumiti pasi bine pusi la punct, ce trebuiesc urmati intocmai. Poti incepe cu stabilirea amplasamentului, apoi cauti un bun proiectant care sa iti elaboreze proiectul, urmand intocmai ideile pe care le ai si imbunatatindu-le, trebuie apoi intocmit memoriul tehnic si caietul de sarcini, o analiza de piata amanuntita pentru a cumpara cele mai bune materiale de constructii si nu in ultimul rand, angajarea unei firme de constructii case.

In al doilea rand, pentru a avea succes in procesul ridicarii unei case, trebuie sa urmezi corect si pe rand fiecare etapa, totul incepe cu gasirea si achizitionarea terenului dorit, mai apoi are loc trasarea lucrarii, saparea fundatiei urmata de turnarea fundatiei, apoi se pune grinda fundatiei si se captuseste groapa de fundare cu polistiren, urmeaza armarea centurii, ceea ce inseamna placa ce ingradeste fundatia, apoi se toarna betonul si placa peste fundatie, dupa care urmeaza pasii de ridicare a casei propiu-zise, pana la acoperis.

Este o munca grea si necesita inainte de toate cunostinte foarte bine puse la punct, pentru a o putea savarsi. Din acest motiv recomandabil este sa angajezi o firma de constructii case profesionista, care sa faca tot greul pentru tine, una dintre aceste firme este DKR Construct, din Cluj. Gasesti orice informatii doresti, dar si cum poti lua legatura cu ei pe site-ul firmei, dkrcontruct.ro .

O alta problema care se ridica atunci cand te apuci de construirea unei case, sunt banii. Cat investim in constructia unei case? Care sunt cele mai bune materiale de constructii dar si mai accestibile la pret? Imi doresc ca totul sa fie de calitate, dar oare imi permit din punct de vedere financiar? Sunt intrebari perfect corecte si rezonabile, pe care si le adreseaza orice persoana ce doreste sa inceapa constructia unei case.

Un lucru cert este ca, acesta este unul dintre motivele pentru care avem nevoie de o firma de constructii case profesionista. In acest moment, pe piata romaneasca in materie de materiale de constructii sunt nenumarate variante de produse, de la foarte ieftine la exagerat de scumpe. Important este sa ai o persoana care sa stie care sunt cele ce se incadreaza la categoria de mijloc, si sunt totodata si de foarte buna calitate.

Sa luam ca exemplu anumite materiale obligtoriu necesare petru exteriorul casei, vata bazaltica de fatada si vata minerala. Daca un ai mai participat pana acum la ridicarea unei case, nici nu ai cunostinte in domeniul acesta, si poate ca iti permite si bugetul, esti automat tentat sa cumperi ce este mai scump, dupa principiul “ce este cel mai scump este cel mai bun”. Materialele despre care va spuneam au preturi de la 57,00 lei pana la 114,00 lei pentru vata minerala si de la 14,51 lei pana la 68,20 lei pentru vata bazaltica de fatada.

Aici intervine o parte din treaba unei firme de constructii case care se ocupe de toate, pentru ca, daca este o firma care se respecta, asa cum va mentionam mai sus despre DKR Construct, persoana care s-ar ocupa de aceste amanunte stie ca exista si vata minerala foarte buna la 64,00 lei si ca de aseamenea gasim preturi ca 40,51 lei sau 31,62 lei in dreptul vatei bazaltica de fatada, acestea fiind preturi mult mai accesibile si perfecte pentru un buget de nivel mediu, acolo unde se incadreaza dealtfel, majoritatea populatiei Romaniei.


Alte stiri actuale :

1. Interior Trend Show 2014
2. 25 de tavane cu personalitate
3. 8 trucuri ale decoratorilor care pot functiona in casa ta
4. Amenajează-ţi casa în stil etnic cu Dana Săvuică
5. Tendinţele primăverii în amenajarea locuinţei
6. Decorul casei tale: Tablia patului, centrul de interes al dormitorului tau

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply