Auto

Care sunt cele mai comune probleme ale Daciei Logan si cum pot fi remediate?

Care sunt cele mai comune probleme ale Daciei Logan si cum pot fi remediate?
Dacia este producatorului uneia dintre cele mai populare masini din Romania. Conform specialistilor de la Dacia imbunatatirile din ultimii ani au dus la numeroase beneficii oferite de modelele noi. Unul dintre ele ar fi spatiu. Spatiul nu trebuie sa coste mult si de aceea toate maisnile sunt concepute diferite astfel incat sa se potriveasca tututor preferintelor.

Despre Logan se stie ca este o masina fiabila. Faptul ca a fost facuta cu o perspectiva diferita asupra lucrurilor nu inseamna ca acestea nu au fost luate in serios. Datorita experientei industriale si tehnice pe care grupul Renault o are consideram ca aceste masini sunt fiabile si robuste. In plus se ofera pentru ele si o garantie de 3 ani sau de 10000 de km in functie de care criteriu este primul atins.

Simplitatea modelelor le fac atat de cautate. Toate masinile oferite de dacia sunt usor de folosit in fiecare zi. Pe acelasi principiu specialistii de la Dacia s-a straduit sa ofere clientilor masini la cele mai bune preturi posibile.

Cele mai comune probleme semnalate le Logan sunt urmatoarele. In primul rand vom mentiona jentile  care la fix o saptamana dupa ce a avut loc testul ADAC au fost semnalate in franta ca fiind instabile. Aliajul este usor si jantele s-au deformat din cauza presiunii la care au fost supuse atunci cand au trebuit sa evita obstacolele.

In plus, cauciucul pare a se fi desprins de pe roata ceea ce poate genera daune foarte importante si pentru masina dar si pentru pasageri. Noua defectiune a fost accceptata fara nicio rezerva de producator care a decis sa scoata de pe piata toate modelele de jante din aliaj pe care  le avea.

Fiabilitarea nu este chiar demonstrata pe teren. In momentul in care Loganul a fost lansat a fost prezentat ca o masina noua si diferita de vechia Dacie clasica. S-a anticipat succesul comercial pentru el iar producatorul s-a laudat ca noul Logan a fost conceput pe baza celor mai strice norme tehnice fiind supus la teste lungi si dure.

In realitate masina este la fel de anosta ca si vechile modele Dacia foarte plictisitoare deci pentru cei care cauta interioare interesante nu este un model bun. La doua saptamani de la lansare au aparut si primele probleme cum ar fi mici probleme la sistemul de franare. Acestea insa au fost combatute de reprezentanti.

Per ansamblu Loganul este o masina buna pentru drumurile din Romania care nu merita investitii capitale. Daca urmezi cu atentie perioadele de revizie recomandate si daca inlocuiesti piesele cu alte piese originale vei descoperi ca te vei bucura de loganul tau pentru mult timp.

Auto Atu este magazinul tau online de piese auto de cea mai buna calitate. Atunci cand vrei sa cumperi la preturi avantajoase componente si piese originale recomandarea noastra este sa intri pe site si sa le cauti cu ajutorul filtrelor pe cele de care ai nevoie. In plus, ti se ofera tot aici si servicii de reparatii si revizii la costuri foarte mici. Echipa de specialisti Auto Atu iti sta tot timpul la dispozitie.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply