Relatii

Cand este bine sa oferi flori?

Specialistii de la Flori.ro ne prezinta mai multe ocazii in care putem oferi flori celor dragi.  Iata cele mai importante motive pentru a oferi flori.

Florile sunt, de asemenea, una dintre cele mai simple si eficiente modalitati de a adauga frumusetea si fericirea in viata noastra. Indiferent daca le cumparati pentru dvs. sau pentru altcineva pe care il iubiti, am fost toti ar trebui sa trimitem si sa primim flori, oricand, de fiecare data.

Aici vom enumera cele mai bune  motive pentru a trimite flori celor dragi.

  1. Pentru a va exprima dragostea

Fie ca trimiteti flori celor dragi, sotiei, unei prietene, un parinte sau unei profesoare, acest lucru este o modalitate perfecta de a va exprima dragostea. Florile sunt pentru toata lumea si nu doar pentru iubite sau sotii. Florile sunt o modalitate perfecta de a spune ca le iubesti si le faci sa creada ca ele sunt importante in viata ta.

  1. Sa faci pe cineva sa zambeasca

V-ati vazut partenera trista si se simte singura? Sau poate ca mama ta este distrusa din cauza volumului de munca din biroul lui. Trimiteti-le imediat flori.

Florile ii fac pe toti fericiti si pot face pe cineva sa zambeasca in cel mai scurt timp. Florile si parfumul dulce care vine cu florile pot schimba starea de spirit a oricui si il pot face sa se simta bine. Uite o sugestie – incearca cu acest aranjament Vise rebele si vei vedea imediat rezultatele.

  1. Ofera flori cand vrei sa iti ceri scuze

Daca ai avut o cearta cu o persoana pe care o iubesti si gasesti dificil sa ii spui “Imi pare rau”, trimiteti-i flori. Scuzele de fiecare data cu cuvinte pot fi dificile chiar si atunci cand stii ca gresesti. Trimiterea florilor poate servi ca un gest pentru a-ti cere scuze, pentru a deschide cateva linii de empatie si a comunica din nou.

  1. Florile arata simpatie

Exista momente cand nu stii ce sa spui cand se intampla ceva rau. Atunci cand cei dragi iti se confrunta accidente, moarte sau ceva care ii face sa se simta rau, poti trimite flori pentru a-ti exprima simpatia.

  1. Pentru a arata bunatate

Cu totii am dorit ca lumea sa fie amabila si am auzit despre acte aleatoare de bunatate. Alegeti o persoana iubita din lista de contacte de pe telefon; poate fi colegul tau, sora ta, fratele sau oricine pe care il adori si trimite-i un buchet de flori. Imaginati-ti cat de bine vor simti darul. Minunat, nu?

  1. Pentru a sarbatori

Este ziua de nastere a prietenulei tale? Sau poate ca cineva din familia ta se va angaja. Aniversarea parintelui  vine? Florile sunt un cadou perfect pentru orice fel de sarbatoare si sunt o modalitate excelenta de a sarbatori lucrurile mici din viata.

  1. Pentru a sustine pe cineva

Uneori, cuvintele nu pot spune totul si atunci cand florile pot aduce caldura si confort in viata cuiva. Considerand trimiterea de flori oricarei persoane care are nevoie de un fel de sprijin emotional vom vedea imediat cum ii vor stimula moralul si vor aduce pozitivitate in viata lor.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply