Fashion Frumusete

Tu cum iti alegi tricoul?

Tu cum iti alegi tricoul?
Inca de pe la sfarsitul iernii si inceputul primaverii, fiecare dintre noi ne vom uita cu mare atentie la hainele pe care le avem in garderoba, pentru ca stim ca nu mai este mult timp pana cand va veni sezonul cald, si ne dorim sa avem la indemana hainele ideale pentru acest sezon.

Cu siguranta asupra fiecarui articol de vestimentatie vom arunca mai multe priviri, si ne vom gandi daca mai vrem sau nu sa il purtam si in sezonul cald care va veni, insa cand vine vorba despre tricouri, acolo mai mult ca sigur vom petrece cel mai mult timp.

Si nici nu este de mirare acest lucru, daca stam sa tinem cont de faptul ca tricourile reprezinta piesa de rezistenta a tinutelor, atunci cand vorbim despre sezonul cald, si nu numai.

Ei bine, tocmai din acest motiv, asupra tricourilor vom arunca mult mai multe priviri, si cu siguranta cele pe care consideram ca nu le mai purtam in urmatorul sezon, nu le vom mai pastra, pentru a face loc altor tricouri noi.

Cand vine vorba despre tricouri, mai mult ca sigur preferintele sunt impartite. Sunt o multime de tineri care vor sa iasa in evidenta oriunde si oricand, astfel ca vor opta pentru tricouri personalizate, pe care le vor purta de fiecare data.

Cautand pe Tricouri-misto.ro, mai mult ca sigur, vei gasi o multime de tricouri dar si de alte articole de vestimentatie pe care le vei putea alege si pe care le vei putea purta tot timpul. Alegand astfel de articole vestimentare, mai mult ca sigur vei iesi in evidenta.

Iti vei putea alege mai multe modele de tricouri, iar mesajele inscriptionate, si chiar si culoarea, le vei alege dupa bunul plac si dupa preferintele pe care le ai. Deasemenea, iti vei putea alege tricourile in functie de marime.

Si daca tot am adus in discutie marimea tricourilor, trebuie mentionat faptul ca acest aspect este foarte important atunci cand ai de ales un astfel de articol vestimentar.

Cei care nu au un aspect fizic tocmai perfect, trebuie sa tina cel mai mult cont de acest detaliu, pentru ca un tricou te poate ajuta sa iesi in evidenta atat intr-un mod pozitiv, cat si intr-un mod nevativ. De exemplu, cei care au foarte multe kilograme in plus, ar trebui sa poarte tricouri cat mai largi, pentru ca astfel nu va arata urat tricoul pe ei.

In schimb, o persoana cu foarte multe kilograme in plus, daca va alege sa poarte un tricou mulat pe corp, cu siguranta va atrage toate privirile, insa va iesi in evidenta intr-un mod neplacut. La fel este si pentru cei care au kilograme mai putine, pentru ca un tricou foarte larg, ii va ajuta sa para mult mai slabi decat ar fi, pe cand un tricou mai stramt, care sa le vina lejer pe corp, poate sa fie o alegere inspirata.

Culorile si modelele tricourilor, cu siguranta vor diferi de la caz la caz, iar fiecare isi va alege un astfel de articol vestimentar, in functie de gusturi si de preferinte.

Asadar, tricoul este un articol vestimentar foarte important, motiv pentru care trebuie sa il alegi cu mare grija.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply