Blogging

Stii cum sa te comporti cand pariezi live?

Stii cum sa te comporti cand pariezi live?Sunt acum foarte multe posibilitati de a ne petrece timpul liber cat mai placut, de a ne destressa, de a ne gasi un hobby, de a ne reuni impreuna cu prietenii sau colegii in vederea petrecerii de momente cat mai placute. Aceste activitati, de relaxare sau mici placeri, sunt in ordine atata timp cat nu devin obsesii si cand nu abuzam sau facem excese.

Exista tendinta atunci cand nu ne multumesc anumite rezultate live sa pariem sub influenta impulsului de nervozitate, de graba, de dorinta de a castiga cu orice risc. Disperarea nu poate sa conduca la ceva constructiv.

Solutii pentru a ne pastra emotiile la rece sunt destule: putem sa venim cu un plan intocmit anterior inceperii evenimentelor live pe care vrem sa le pariem, plan pe care trebuie sa avem responsabilitatea de a-l respecta, altfel va fi nul; putem sa setam o anumita limita de bani pe care sa avem voie sa o pariem, incat sa nu fim proprii martori catre un dezastru financiar; putem sa fim acompaniati de prieteni de nadejde, care sunt cumpatati si care nu ne vor mai da acces sa pariem cand depasim limitele stabilite de comun acord; sa iti stabilesti o strategie pentru viitor, adica sa stii ca ai evenimente viitoare de acelasi gen cu cel la care in prezent nu ti-a mers prea bine si astfel o sa ai o noua sansa; orice veste iti vor aduce acele rezultate live si oricat de multa seriozitate oferi acestei activitati, retine ca totul e frumos atunci cand se afla in zona placerii, a hobbyului.

Comportamentul periculos vine atunci cand esti sigur ca pierzi sau cand deja ai pierdut, dar si in momentele cand esti sigur de un castig si vrei sa dai marea lovitura. In aceste momente trebuie sa intervina moderatia.

Web siteurile de pariuri sportive oneste si care isi respecta membrii, cum este http://www.e-pariuri.ro/rezultate-scoruri-live.php  contribuie la actiunea de moderare prin oferirea de produse suplimentare, cum ar fi bonusurile, care fie iti aduc venituri mai mari, cand esti castigator, fie iti permit sa pariezi mai putin, insa exista si optiunea de a putea pierde un anumit numar de evenimente de pe acelasi bilet si tot sa fi castigator, doar ca acel castig va fi diminuat.

Aceste servicii sunt create si oferite cu scopul de a intretine o relatie de corectitudine si respect reciproc intre parior si compania organizatare de pariuri sportive, dar si pentru a mentine continuu spiritul de fair-play, de competitie, specifice sportului si iubitorilor de sport.

Un tips pentru pariurile live, bun de luat in seama, este acela de a nu te lasa antrenat de presupuneri ale modului cum se va finaliza un eveniment sportiv, ci sa ti cont doar de faptele concrete care se intampla la momentul respectiv. Pentru ca intamplarile viitoare pot sa aduca cu ele multe actiuni neprevazute: accidentari, abandonari, ratari incredibile, amanari, schimbari meteorologice, toate acestea schimband finalul pe care tu ai incercat sa il prezici. Cele enumerate aici nu sunt fictiune, ci intamplari firesti si destul de des intalnite.


Alte stiri actuale :

1. Pronosticuri gratis pariuri sportive
2. Steaua, favorita la pariuri sa cucereasca primul EVENT dupa 17 ani!
3. Peste 300 de pariuri şi boom pe online!
4. Mayweather a pariat 13 milioane de dolari pe Super Bowl! Vezi ce echipa a ales
5. Bourceanu, gladiator la vizita medicala: “Stati linistiti, nu m-am mai accidentat de 3 ani!”

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply