Blogging

Reguli de aur pentru a alege incaltamintea bebelusilor

Reguli de aur pentru a alege incaltamintea bebelusilorEste cat se poate de evident faptul ca fiecare parinte isi iubeste copilul, si vrea sa ii ofere acestuia tot ceea ce ii lipseste, pentru a-i oferi o viata frumoasa si lipsita de griji.

Ei bine, parintii care tocmai ce au primul bebe, cu siguranta trec printr-o situatie mai delicata in comparatie cu parintii care deja mai au unul sau mai multi copii.

Parintii care tocmai ce si-au marit familia si au primul bebelus, cu siguranta trebuie sa stie sa aleaga incaltamintea pentru cel mic, iar daca stam sa ne gandum putin mai bine, a alege incaltaminte bebe poate chiar sa fie o misiune destul de dificila.

De ce? Pentru ca parintii trebuie sa tina cont de cateva reguli de aur pentru a face cele mai bune alegeri, iar multi parinti inca nu cunosc aceste reguli.

Ei bine, in primul rand, toti parintii care se afla in cautare de pantofi pentru bebelusi, ar trebui sa tina cont de talpa pantofiorilor.

Talpa pentru incaltamintea bebelusilor poate sa fie tare sau flexibila, insa este extrem de important ca parintii sa se orienteze spre incaltamintea cu talpa flexibila, iar in acest fel cei mici vor invata si vor putea sa mearga corect.

Un alt detaliu pe care trebuie sa il cunoasca toti parintii care au bebelusi, este acela ca pot sa isi indrepte atentia fie spre o pereche de incaltari pe glezna, fie pot opta pentru incaltari sub glezna. Cel mai indicat insa ar fi sa opteze pentru incaltari sub glezna, pentru ca acest tip de incaltaminte bebelusi lasa bebele sa umble mai bine.

In cazul in care cei mici sunt incaltati cu incaltaminte in care sa aiba glezna fixa, cu siguranta mersul lor va fi ingreunat, si nu le vor lucra nici toti muschii, astfel ca nu se vor dezvolta corect.

Materialul din care sa fie confectionata incaltamintea trebuie sa ii preocupe deasemenea pe parinti, iar aici trebuie precizat ca se poate gasi incaltaminte din piele sau panza, care este indicata pentru ca ii permite pielii sa respire.

Se poate gasi si incaltaminte care sa fie confectionata din alte materiale (materiale plastice, cauciuc, etc.), si care sa nu lase pielea sa respire. Acest tip de incaltaminte ar trebui sa fie evitat cat mai mult posibil de catre parinti.

Un lucru care din pacate este foarte des intalnit in Romania, este acela ca parintii care au bebelusi de cateva luni, sau chiar de un an de zile, sa le ofere incaltarile altor bebelusi.

Ei bine, parintii nu ar trebui sa accepte sa primeasca si sa isi incalte bebelusii cu incaltaminte purtata inainte de un alt bebelus, chiar daca este vorba despre fratiorii bebelusului, sau daca este vorba despre alti bebelusi.

Nu este indicat ca un bebelus sa foloseasca incaltamintea care a mai fost purtata, pentru ca aceasta in momentul in care este incaltata, iar forma piciorului copilului care a purtat-o deja, asa ca se deformeaza.

Asadar, acestea sunt cateva reguli de aur pe care ar trebui sa le cunoasca toti parintii care cauta incaltaminte pentru copilasii lor.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply