Blogging

Incearca tableta Asus Transformer Book Duet TD 300!

Incearca tableta  Asus Transformer Book Duet TD 300!Ne apropiem cu pasi repezi de vara si de tot ceea ce presupune aceasta. Relaxare, plimbari indelungi in locatii exotice, concedii minunate si petrerea timpului in cele mai deosebite moduri, toate acestea fac deliciul fiecaruia dintre noi.

Ce ne facem insa daca pe langa toate acestea ne dorim si accesul la informatie? E simplu. “Aruncam” in bagaje si o tableta, cum ar fi spre exemplu nemaipomenita Asus Transformer Book Duet TD 300.

Probabil ca majoritatea persoanelor au apucat deja sa  citeasca cate ceva din ceea ce ofera aceasta minunata tableta. In randul tabletelor moderne, ASUS Transformer Book Duet (TD300) este insa pentru oricine dintre noi o adevarata revelatie, o minune a tehnologiei care ne lasa la indemana nenumarate posibilitati de accesare a informatiei, in doua forme distincte.

Cu ce se diferentiaza noua tableta Transformer de restul produselor din gama sa? Prezentat la inceputul anului la targul de tehnologie CES, noul gadget pune la dispozitie 4 moduri de utilizare. Practic, acest produs este singurul capabil sa faca acest lucru, ceea ce il face cu atat mai dorit de catre toata lumea. Pe de o parte ne parte ne putem bucura de o tableta performanta, dotata cu sistem de operare in mod dual, Windows si Android, si in egala masuri ne putem folosi de acest obiect ca de un laptop in toata puterea cuvantului.

Laptopul este foarte usor de utilizat, interfata fiind facila si la indemana oricarui utilizator, intuitiva chiar si pentru cei mai putin familiarizati cu tehnologia. Daca esti o persoana activa si iti este necesar un laptop pe care sa  il folosesti in orice conditii, atunci te vei bucura sa afli faptul ca acest laptop cantareste cu putin sub 2 kg, mai exact 1,9 kg, ceea ce il face usor de transportat si de adaugat chiar si in cele mai pline bagaje.

Cum putem separa cele doua gadgeturi? Poate parea incredibil, insa ecranul tactil de 13.3 inci este complet detasabil, lasand la indemana utilizatorului o tableta in toata splendoarea sa. La conectarea si deconectarea ecranului utilizatorul este intrebat care este sistemul de operare in care vrea sa lucreze, astfel incat aplicatiile sa poata fi rulate fara probleme.

Tableta pare a fi destinata in principal folosirii in cazul domeniului office. Dotarile par a o aduce mai aproape de segmentul comunicarii decat de cel al utilizarii in scopul aplicatiilor sau al jocurilor. Camera frontala cu microfon este cat se poate de potrivita atat pentru cei care isi doresc sa comunice, separati fiind de distanta, cat si pentru cei implicati in videoconferinte sau sedinte.

Ecranul multi- touch de 13.3 inci de tip IPS (In Pane Switching-  o tehnologie speciala de aliniere a cristalelor lichide pentru a reflecta cat mai bine imaginile si culorile) si rezolutia de 1920 x 1080 pixeli Full HD fac din acest obiect cu utilizare zilnica, comuna, un adevarat gadget dorit de toata lumea.

Daca facem referire si la cateva dintre specificatiile tehnice, atunci vom remarca in mod clar spatiul de stocare de 128 GB, cu posibilitatea de a mari aceasta capacitate dincolo de SSD si anume prin folosirea unui card de 64 GB MicroSD. Procesorul este  un Intel Core i7 si 4GB de RAM pe 1600 MHz, iar grafica este INTEL HD. Pentru iubitorii de internet, tableta- laptop este dotata cu tehnologia Bluetooth 4.0. dar si cu posibilitatea de conectare la retele Wi-Fi.

Sistemul de sunet este cu mult imbunatatit fata de ceea ce cunosteam pana acum la o tableta sau un laptop obisnuit, noul  Asus Transformer Book Duet TD 300 avand doua difuzoare incorporate. Pentru o calitate exceptionala a sunetului, pe noul gadget este incorporata si tehnologia Sonic Master de la Asus, astfel incat utilizatorul sa perceapa senzatia auditiva la parametri de calitate mai mult decat perfecti.

Personal, eu mi-as dori un astfel de gadget in casa mea. Motivele sunt nenumarate. Faptul ca produsul se poate transforma cu lejeritate in doua gadgeturi diferite cu capacitati extraordinare este un plus si o inovatie pentru cei de la Asus care intradevar nu se dezmint. Un magazin online care anunta sosirea unui astfel de gadget este http://www.dwyn.ro/portabile-tablete_pc-209-0-0.html .

Aici am gasit o gama larga de telefoane, tablete si laptopuri, dar si accesoriile necesare acestora. Insa, in ciuda ofertei generoase, raman statornic in ceea ce vreau. Vreau o transformare tehnologica si anume vreau noul  Asus Transformer Book Duet TD 300!

Alte stiri actuale :

1. ASUS Transformer Book T100
2. ASUS Radeon R9 290X Matrix Platinum
3. Laptopuri de gaming: ASUS G750JZ, G750JM și G750JS
4. ASUS UX32LA și UX32LN – ultrabook-uri noi în gama Zenbook
5. ASUS ar putea dezvolta un dispozitiv de gaming cu Android

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply