Telefoane mobile

Huse telefoane pentru protectia smarphone-ului in sezonul rece

Din punct de vedere statistic vara reprezinta cel mai periculos sezonul pentru dispozitivele smart, dar temperaturile foarte scazute din timpul iernii iti pot deteriora dispozitivul la fel ca o zi calduroasa de vara. Un smartphone expus la temperaturi extreme isi va reduce drastic perfornantele si desigur imersarea in zapada/ gheata poate provoca defectiuni permanente.

De asemenea, statisticile arata ca o treime din utilizatori isi strica telefoanele de obicei in decurs de 10 saptamani de la achizitie. In aceste conditii folosirea unor huse htc 10 de buna calitate capata si mai mult sens.

Testati temperatura si daca este prea frig asigurati-va ca telefonul este bine imbracat intr-o husa. Verificarea temperaturii inainte de a iesi afara este un lucru usor pe care il puteti face pentru a preveni eventualele accidente.

cartuseria.ro

Desi un iPhone poate rezista temperaturilor sub 0 grade, potrivit celor de la Apple temperatura de functionare recomandata nu trebuie sa scada sub 0 grade. Temperaturile mai scazute inseamna performante mai scazute si risc crescut de defectare a bateriei. Recomand huse iphone 7 de pe husecool.ro.

De aceea este foarte important sa stiti ce temperatura este afara atunci cand vreti sa iesiti din casa pe timpul iernii. Nimic nu se compara cu o baterie descarcata daca ai fi putut evita acest lucru. Testele stiintifice arata ca dispozitivele se inchid complet la -23 grade Celsius.

Trebuie sa mai stii ca diferentele bruste de temperatura nu fac deloc bine telefonului tau. Nu fac bine nici corpului uman, dar mai ales unui aparat electronic sensibil cum este smartphone-ul. Ce se intampla de fapt? Apare acel efect de condens -si atentie nu doar pe exterior (ceea ce se vede), si ci pe interior.

Iar condensul interior este mai grav pentru ca poate determina defectarea elementelor metalice de pe motherboard. Pe placa de baza interna se afla multi conectori care pot fi afectati de condens. O situatie cand telefonul trece brusc de la o temperatura la alta este atunci cand conduci pentru mult timp intr-o masina calduroasa, dupa care la o benzinarie iesi pentru a vorbi la telefon in frig o perioada destul de lunga.

In practica situatiile sunt diverse si nu se stie cand poti sa treci rapid de la caldura foarte mare la frig extrem, iar acest lucru creaza condens pentru telefon. Daca vrei sa-ti protejezi telefonul si sa-i asiguri o durata de viata indelungata, atunci evita aceasta trecere de la foarte cald la foarte frig.

Ai husa sau nu ai husa de telefon, buzunarul de la haina poate fi eficient pentru protejarea impotriva frigului. Si nu orice buzunar, ci mai ales cel interior de la haina. Temperaturile extreme afecteaza functionarea corespunzatoare a bateriei si displayul LCD.

Indiferent daca telefonule este un smart sau nu (sau o tableta) buzunarul exterior al hainei sau al gentilor in cazul femeilor nu o sa-l protejeze suficient. Va fi in continuare expus la frig. Dar buzunarul intern al paltonului sau gecii il va proteja mult mai eficient.

BestKids.ro

Carcasele si husele nu sunt utile doar in caz de accidente (scapari din mana etc). Protejeaza-ti telefonul si imbraca-l intr-o husa cool – in acest mod il vei ajuta sa retina caldura si sa supravietuiasca frigului naprasnic de afara.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply