Telefoane mobile

Huse din silicon sau din plastic?

BestKids.ro

Telefoanele de ultima generatie sunt la mare cautare in ziua de azi. Fie ca au o memorie foarte mare, o camera foto performanta, baterie puternica, acces rapid la internet, acestea sunt in topul preferintelor dumneavoastra.

Bineinteles ca la aceasta contribuie si faptul ca smartphone-urile de ultima generatie au aplicatii tot mai noi si mai bune. Insa multi utilizatori nu se gandesc sa isi protejeze achizitiile cu foarte mare grija cumparandu-si o banala husa.

Multi dintre dumneavoastra nu au rabdare sa caute husa perfecta si sunt nevoiti sa fie panditi la tot pasul de avarierea unor componente esentiale ale smartphone-ului cum ar fi display-ul sau carcasa.

cartuseria.ro

Cand  ajungeti in fata unui magazin de huse pentru telefoane mobile practic intervine si dilema, aceea de a o alege pe cea mai potrivita pentru smartphone-ul dumneavoastra.

Trebuie sa stiti mai intai ca exista numeroase materiale din care sunt realizate aceste huse Samsung. Dintre acestea cele mai importante sunt cele de silicon si cele de plastic dur. Bineinteles ca punandu-le in balanta acestea au numeroase avantaje si totodata dezavantaje. Cele din silicon sunt mult mai flexibile dar totodata si mai usor de manevrat.

Acestea sunt facute tinand cont de modelul smartphone-ului si ofera spatiu pentru butoanele laterale si pentru mufe. Ofera bineinteles avantajul unei senzatii fine la atingere si in acelasi timp antiaderenta. Husa de silicon ofera protectie la impact datorita capacitatii de amortizare si elasticitatii.

Tinand cont de partea estetica a lucrurilor, tipul acesta de huse sunt perfecte pentru persoanele care vor un design mai simplu. In general husele de silicon sunt cele care accentueaza flexibilitatea si totodata sensibilitatea la atingere. Bineinteles ca exista si numeroase dezavantaje. Printre acestea se remarca faptul ca protectia contra prafului nu este asa buna cum este in cazul plasticului.

De asemenea, nu ofera modele si culori diferite numeroase. Siliconul nu ofera nici modele care sa poata fi personalizate. Husele de plastic dur sunt extrem de bune pentru cei care vor unele personalizate pentru ca aduc o mare varietate din punct de vedere estetic. De exemplu, puteti sa alegeti huse cu benzi desenate, sau super eroi din filmele preferate.

Utilizatorii de smartphone-uri Samsung pot opta pentru huse de plastic, iar dispozitivul se va defini cu tipul acesta de protectie. In cazul in care siliconul atenueaza impactul cauzat de caderea de la mica distanta, plasticul ofera o protectie mai mare pentru ca rezista la caderi mai mari.

Diferenta este practic de aderenta. In cazul in care sunteti o persoana care isi tine de obicei telefonul in buzunar, atunci siliconul se va lipi de materialele textile si va genera disconfort. Din acest punct de vedere plasticul poate aluneca pe suprafete netede si se poate curata mult mai usor de praf, insa se zgarie mult mai usor.

Un avantaj foarte mare este reprezentat de termoconductibilitate care este mult mai ridicata in cazul husei din plastic decat a celei din silicon. Magazingsm.ro va ofera numeroase huse pentru toate modelele de telefoane si smartphone-uri Samsung la preturi extrem de avantajoase.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply