Blogging

De unde poti imprumuta o suma mare de bani?

De unde poti imprumuta o suma mare de bani

In momentul in care ai nevoie de o suma de bani de care insa nu dispui, in mod evident te gandesti sa gasesti cele mai eficiente solutii pentru a face rost cat mai repede de bani.

Ei bine, in conditiile in care suma de bani care iti lipseste nu este una foarte mare, atunci ai sanse mai mari de reusita, pentru ca te poti imprumuta de la familie, de la prieteni, de la cunoscuti, sau poti sa iti amanetezi anumite produse.

Poti de exemplu sa iti amanetezi o bijuterie, sau chiar si un telefon pe care nu il mai folosesti, iar in acest fel iti faci rost rapid de suma de bani de care ai nevoie.

In schimb, exista si posibilitatea sa ai nevoie de o suma de bani destul de mare, iar in acest caz, cu siguranta trebuie sa cauti alte solutii, pentru ca nimeni nu te va imprumuta cu o suma mare sau foarte mare de bani.

In conditiile in care iti doresti o suma mare de bani, insa pe care sa nu o poti returna foarte repede, atunci cea mai inspirata idee este aceea de a incerca sa obtii un imprumut bancar, iar astfel vei plati in rate suma de bani imprumutata.

O asemenea solutie poate sa fie una foarte buna pentru tine, mai ales in cazul in care ai si un loc de munca stabil si un salariu bun, pentru ca vei putea sa iti platesti fara probleme datoria.

In schimb, in cazul in care ai nevoie de un imprumut mare pe termen scurt, atunci ai putea chiar sa incerci un imprumut de la o Institutie Financiara Nebancara, iar imprumutul il vei obtine foarte usor.

Singura mare problema a acestui tip de imprumut este aceea ca vei avea de platit o dobanda usturatoare pentru suma de bani imprumutata. In cazul in care vei dori un astfel de imprumut, in functie de IFN-ul de la care ai solicitat imprumutul, ai posibilitatea sa iti platesti lunar, bilunar sau saptamanal ratele.

Cea mai eficienta solutie insa in cazul in care ai nevoie de un imprumut rapid pe termen scurt, chiar daca suma de bani este una foarte mare, este reprezentata de casele de amanet.

Sunt case de amanet masini, care iti pot oferi o suma mare de bani cu imprumut, insa in schimbul acestei sume de bani, va trebui sa girezi cu autoturismul.

Pentru ca totul sa fie in ordine si pentru a primi banii, va trebui sa te prezinti cu cartea de identitate la sediul casei de amanet, dar si cu cartea de identitate a autovehiculului si cu certificatul sau de inmatriculare, iar daca totul este in ordine, si suma de bani oferita dupa evaluarea masinii iti convine, se va incheia contractul de amanet.

Un asemenea contract se va incheia pe o perioada de 30 de zile, insa daca vei avea posibilitatea sa achiti mai rapid datoria cu siguranta iti vei recupera mai repede masina. Daca nu vei plati in cele 30 de zile, contractul va putea fi extins pentru a nu-ti pierde masina.

Asadar, se pot gasi diferite surse de imprumut, asa ca oamenii trebuie sa stie acest lucru, si trebuie sa aleaga cea mai buna solutie pentru ei atunci cand au nevoie de bani.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply