Telefoane mobile

De ce este bine sa folositi castile Bluetooth hands-free?

De ce este bine sa folositi castile Bluetooth hands-free?Un mod de a creste siguranta la volan in timp ce conduceti este utilizarea unei casti Bluetooth hands-free. Pentru cei care conduc masina des in oras stiu cat de neatenti sunt soferii care folosesc telefonul mobil in timp ce se afla la volan.

Statisticile spun ca utilizarea telefonului mobil pentru apeluri de voce sau text creste semnificativ sansa unui accident rutier, motiv pentru care este interzis acest lucru in toate tarile civilizate. Asta nu inseamna insa ca nu poti vorbi la telelefon in timp ce conduci, ci doar ca esti nevoit sa folosesti un sistem hands-free, adica o pereche  de casti bluetooth sau cu fir pentru a elibera ambele maini in timpul convorbirilor.

Cel mai raspandit sistem hands-free termen ce se traduce prin „maini libere” e reprezentat de casca Bluetooth cu un singur difuzor ce se monteaza in ureche si se conecteaza fara fir la telefonul mobil. Spre deosebire de un sistem de casti clasice, casca Bluetooth are o serie de functionalitati necesare unui management facil al functiei de apelare /receptionare a unui apel al smartphone-ului.

Tinand cont de faptul ca pretul unei casti Bluetooth este unul destul de mic, orice sofer ar trebui sa aiba in dotare o astfel de casa pentru utilizare in timpul deplasarilor.

Casca hands-free reprezinta o masura activa de siguranta, prevenind producerea accidentelor.

In momentul in care va decideti sa achizitionati o casca bluetooth, ar trebui sa  tineti cont de cateva detalii  mai importante care fac diferenta in cele din urma. Trebuie sa stim de la inceput ca putem prelua si intia apeluri de pe orice tip de casti fara fir, nu doar de pe cele mono Bluetooth, atat timp cat aceastea sunt dotate cu microfon, daca nu va deranjeaza cablul puteti folosi chiar si casti cu fir.

Totusi acest tip de accesorii telefoane si anume castile Bluetooth vin cu o serie de avantaje deloc de neglijat, motiv pentru care sunt recomandate pentru cineva care vorbeste foarte mult la telefon. Castile audio sunt o alegere mai buna pentru cei care prefera sa asculte muzica si doar ocazional vorbesc la telefon.

Cel mai important aspect este ca iti ramane o ureche libera, ca sa fii atent la ceilalti participanti la trafic. Iti poti inchipui ca poti conduce in siguranta un automobil bazandu-te doar pe vaz, insa trebuie sa stii ca auzul joaca si el un rol important pentru mentinerea sigurantei rutiere.

Al doilea avantaj este ca modelele Bluetooth mono, dedicate apelurilor de voce sunt produse special pentru acest scop, fiind dotate cu functii si butoane specifice, toate aceste avand rolul de a te ajuta sa preiei rapid un apel, sa initiezi unul nou chiar si fara a lua mainile de pe volan.

In plus, prelucrarea vocii se va face folosind un procesor de semnal dedicat, astfel incat sa fie inlaturat zgomotul de fond si sa scoata in evidenta vocea ta si pe cea a interlocutorului. Asadar, achizitionati castile Bluetooth hands-free pentru ca sunt foarte utile in multe situatii.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply