Telefoane mobile

Cand poate ajunge un terminal iPhone in service?

BestKids.ro

In momentul in care iti cumperi un smartphone, cu siguranta te gandesti la faptul ca vrei sa il poti utiliza cat mai mult timp, fara ca acesta sa fie nevoit sa ajunga intr-un service gsm.

In acest caz, iti poti indrepta atentia spre un terminal iPhone 7 de exemplu, pentru ca stim cu totii faptul ca Apple produce numai telefoane de cea mai buna calitate, asa ca sunt sanse mici sa ajungi cu terminalul intr-un service iPhone.

Si totusi, exista un motiv pentru care poti sa iti duci modelul iPhone la service inca din prima zi, si anume faptul ca vrei sa il echipezi cu un geam de protectie din sticla pentru ecran.

cartuseria.ro

Avand un asemenea accesoriu lipit, display-ul telefonului va fi in siguranta in cazul in care terminalul va fi scapat pe jos, asa ca este neaparat sa iti cumperi un astfel de accesoriu pentru smartphone.

Poti sa ajungi cu terminalul iPhone intr-un service specializat in reparatia terminalelor Apple, si in cazul in care telefonul este blocat intr-o anumita retea, iar tu iti doresti sa schimbi reteaua, insa o decodare iPhone se va efectua pe loc si nici nu va dura mult timp.

Despre terminalele iPhone 7 se stie faptul ca sunt destul de sensibile in receptionarea semnalului gsm, astfel ca multe asemenea modele ajung in service pentru inlocuirea antenei de semnal a terminalului. Dupa o astfel de reparative iPhone, telefonul nu va mai avea probleme in a receptiona semnalul gsm.

Ei bine, sunt insa si situatii in care utilizatorii ajung cu terminalul iPhone in service, pentru reparatii mai serioase, insa mare parte dintre acestea sunt cauzate de neglijenta lor.

De exemplu, cele mai multe terminale iPhone care ajung intr-un service gsm pentru a fi reparate, au display-ul spart. Este evident faptul ca o asemenea problema este cauzata strict de faptul ca utilizatorul a fost neglijent.

In cazul in care terminalul era protejat cu accesoriile de protectie compatibile, nu mai era nevoie de o reparatie de inlocuire display iPhone, iar un accesoriu de protectie era mult mai ieftin decat un display nou pentru iPhone.

Alti utilizatori fie isi scapa telefoanele in apa, fie le scapa in alte lichide, iar acestea de cele mai multe ori ajung in service. Sunt cazuri in care terminalele mai pot sa fie reparate, dar sunt si cazuri in care dispozitivul este atat de tare afectat, incat nu mai poate sa fie reparat.

Ei bine, odata cu aparitia modelului iPhone 7, acestea sunt rezistente la apa si la praf, insa totusi, mai mult ca sigur telefonul ar intampina probleme daca ar fi scapat intr-un vas cu apa, si ar fi uitat acolo cateva ore.

Asadar, dupa cum se poate observa, sunt si sanse in care un terminal iPhone poate sa ajunga la service, insa nu toate problemele sunt aparute din cauza faptului ca telefonul nu este de calitate superioara.

Se poate ajunge la service pentru echiparea sa cu accesorii de protectie, pentru decodare, sau pentru reparatii care cel mai mult sunt necesare datorita neglijentei utilizatorilor.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply